Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
Corector:
Jedna ozbiljna pljuska pezo masinama!!!! Friski i hitni apdejt koji se odesava upravo sada.
Suhi zna od koga je kupio neki dan prednju felgu i namontirao je sebi iza. Taj speedfight donor za dijelove je bio odlican, stajao je par godina.
I evo sad je ta masina upaljena, LEZAJI PROZUJALI OD STAJANJA!!!!!!! Imas ih priliku cuti na onom Elyseu sto je swapnut na LC
I PAZI SAD OVO, ceka ga geberalka, ceka ga crknuta vodena uskoro. AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHA ROBIJO MOJA PACENICKA :laughing6:
Isto tako je onaj plavi SF1 imao ABNORMNO GLASAN ZVUK PROZUJALIH LEZAJA OD STAJANJA!!!!!
Pa mi sad kazite, posto PUREJET vise stoji pokvaren nego se vozi, KADA SU PROZUJALI LEZAJI RADILICE na purejetu????
Sramit ce te se voziti pezu vise hahahahhahahh
nrgmc2-tuning:
ISKRENO
Više je krepanih pura žetova nego Pežotapasata :dontknow:
Pežota vozi dosta ...bar u dalmaciji stare barbe ih imaju joć iz 98e kad su izašli sa AC mašinama... Pura teško uopće vidiš.
Nisam ni na ničijoj strani i jebe mi se za te krampove ali eto bar nekaj realnog kažem iz iskustva :dontknow:
Corector:
Vise je krepanih ajnspriz peza, ne vozi gotovo niti jedna :icon_thumright: Iskorijeniti ce se sroz TSDI peza ajnspric i morini ditech, a piaggio purejet ce jos dugo voziti.
A pezota ima generalno vise, jer su se prodavali od 98.-e, ima ih vise modela. Piaggio purejet kod nas je gotovo iskljucivo samo 2003. godina. Dok se purejet ne sredi jednim zahvatom, tesko je i njega vidjeti.
I peze ti imaju onaj kod kljuc ilitiga ACI100paljenje. Katastrofalna stvar koja je zaustavila mnoge karbose.
Pezine inovacije glede struje su uzas, bilo na karbosu, bilo ajnspricu.
Jbg, ja gledam pezu i s tehnicke strane, sto mehanicki sto po pitanju elektronike pa imam siru sliku...
Sve je ovo takodjer iskreno.
dario007:
Purejet dijelovi made in FRANCE
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
Corector:
Made in France ti pise na dosta ECUa. Odradjuje ih Phillips, a ovaj utisniti logo lijevo od naljepnice je Synerject, izvorni proizvodjac.
Imas jos USA i Australia. Imam ovaj Australski.
ECU su jebeno kvalitetni, ne kvare se, kontakti ne zajebavaju.
Zelena dizna je Siemens Deka, radi za oskara, ima sito na sebi, radi i na djubre od goriva.
Plava Synerject
TPS ti je BING 18mm, jako kvalitetan, da se razbusit do 21mm.
Regler je Mitsuba, ne rikava, imaju 2 varijante za purejeta, drugi je duplo laksi i malo manji.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju