Ostalo > Razne offtopic teme :)
Purejet VS Peugeot
di.ky.73:
--- Citat: RunnerSukosan - 12 Svibanj, 2018, 12:53:44 ---Taj ajs ce postat ajnspric isto kad i moj runner high end :laughing7:
--- Kraj citata ---
:toothy9: :toothy9: i ja mislim
Corector:
Zasto se vlasnici pezo skutera boje stati ako znaju da ce 100% izgubiti drag race od purejeta? Lijepo je znati i koliko gubis i koliko je peza losija iako znas da bolje vise ne moze biti jer se raspada koliko je pretjunirana, ali opet kao takva gubi.
Ja da pretjuniram i izgubim od pohabanog purejeta, odnesao bih pezu na krematorij. Takvo zamorce ne zasluzuje da sudjeluje u prometu, samo stvara guzve i smanjuje prosjek brzine kretanja cak i po gradu.
Aj si zamisli da godinama, i nakon godina iskustva slozis pezu, i dodje ti pohabani purejet i namaze te. Kako bi se osjecao?
Da li bi presao na nesto jace, bolje, jeftinije, i sto se ne kvari?
Ili bi ponosno tucao pare, za slabe performanse, losiju izvedbu i stalno serafljenje, vjecnu nespremnost i nikad zadovoljan 100% jer se uvijek nesto poremeti ili pokvari?
Pretpostavljam da bi vecina odabrala posljednju opciju jer uvijek odabiremo najbolje za sebe, osim ako smo malo tup tup :toothy10:
SF2 Freak:
Izbrosao si anketu AJAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
P
A
P
A
K
Samonda svi znaju razlika je bila i vise nego dupla na strani peze. Vlasnika teme je sram ocito i nemre zgutat drek koji si sam prisral.
dario007:
Nije on obrisao,ja sam...
SF2 Freak:
Steta , imas svojih razloga valjda. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju