Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (28/137) > >>

SF2 Freak:
PERINA STRANKA KOJA JE VOZILA PJURDETA PRESLA JE NA PEZICU  :headbang:
Nemoj samo reci da nije tako jer imam wapp poruke u kojima si ti to potvrdio. Covjek se opametio i umjesto da sada ide kod tebe na popravke sada ide na redovan sevis. Tako si ti napisao :happy3:

Corector:
Naravno da je istina. Pa necu nista lagati i biti cu APSOLUTNO TRANSPARENTAN I ISKREN za razliku... Jer to donosi jos vise istomisljenika na strani ISTINE sto u konacnici rezultira EMPIRIJSKIM zakljuckom da je peza stvar od koje te na samu pomisao zaboli glava. Bolje tako nego da se uce na vastitim greskama i postanu PACENICI.

A sad da isprskam i poklopim ovu iluziju od srece. Covjek je rekao da ima pezu kojo stoji godinama u prasini i Runnera. Stavio je oba u prodaju pa kojo prvi ode. Ali kad je shvatio da 3god mladja peza NISTA NE VRIJEDI I DA NITKO NE ZOVE,a za runnera su mu iskopalo usi od zvonjave, prodso je runnera za dobar cash. Covjek je dobio vise para za runnera jer PEZA NISTA NE VRIJEDI.
I sad trazi servis da se napravi na PEZI jer se poceo jako malo voziti pa mu je nebitno sta ima,ali nije ni svjestan greske.

Ja to nebi pipnuo nema tog boga isusa, pogotovo kad mi je rekao da 3majstora nisu uspjela ispeglati RUPCAGU u ubrzanju koja se stalno pojavi iznova.
A suhijev komemtar na to je: pa bitno da se kotrlja  :toothy12:
Kad sam velikodusno ponudio suhom da sredi tu pezu, on je ODBIO pezu i rekao da ZELI MIR
:laughing6: A nek ja budem PACENIK. Ma evo ga NA pezi,  nece me vise nikad niti jedna vidjeti. A potez suhog rszumijem jer bi bio DVOSTRUKI PACENIK :laughing6: :laughing6:

Ta g#vn# od speedfighta, namucis se ko isus krist i nemres dobiti za kikiriki. A runner uvijek vrijedi barem 50% vise i prodas ga odmah.

Postoje problemi sa ostalim smuterima,a postoje i PACENICKE MUKE s pezom  :laughing3:

I pitati cu ga uskoro KAKO MU JE S PEZOM :laughing6:

I daj budi jednom iskren, skupi muda i iznesi negativne strsne peze :laughing6: To da ucinis, nitko ziv vise ne.bi vozio pezi na planeti. :laughing6:

A NAJJACE kad je uletio lik kako je prodao pezu kumu. I kaze 10 godina me je sluzila bez greske. I pita me jel moze kum racunati na podrsku.
A SUHI CVATE.
Pitam ja njega, pa koliko si presao u 10 godina. Veli on 10tkm :laughing6:

Jedan od rijetkih sretnika i iskreno mu cestitam, ali upit da moze racunati na mene ako nesto crkne je odbijen.

A sad FEEDBACK
Ljudi koji su kod mene odrzavali pezu sada prolaze EXTREMNE MUKE s majstorima koji im nista ne naprave,a problemi su i dalje tu. Svaki put neki NOVI problem izbije, nevezan za prethodni, PEZA JE JEBENA KATASTROFA nek to svi zapamte!!!!
U konacnici ti to smece rusi reputaciju jer kroz to izresetano rupavo smece uvijek izbije problem kroz neku novu rupicu. Ja sam s tim raskrstio za svagda!!!

SF2 Freak:
Bitno da je covjek vidio nacemu moze ici do posla i nazad bez problema. A nezivkati svaki tjedan da nesto crklo.

Pura populacija pada ,a peža populacija raste...
Eto ako si slobodan odi na crtu cekam te  :toothy10:

Corector:
Dolazim!!!
Gdje je crta???

I po mogucnosti nek dodje netko do 90kg i 180cm da pobjeda bude EXTREMNIJA da vidimo pezu 1:1,a ne da ja s +10kg vise i ne znam koliko vise nesakrivene povrsine ubijem napacenu pezocu koja mi ispaceno puse u zavjetrini ko komarac. Makar je i to pobjeda, ali hocu da se bas vidi razlika u reanim uvjetima i da sramota za napacenu pezu bude veca.

Koliko si para utukao da spremis pezi za drag? Ubzadnjih mjesec dana se izmjenilo 20 komponenti na pezi. Reci, koliko sam daleko od istine s ovom pretpostavkom?

Zvao sam Radeta oko 6, a moze i prije sto se mene tice jer ne mogu docekati da satarem tu pezu :toothy10:

Edit, 19 do 19.30h danasPAD PEZE

dario007:
Moglo bi se to posnimiti sa mog powera :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju