Ostalo > Razne offtopic teme :)

Purejet VS Peugeot

<< < (25/137) > >>

Corector:
Imao bih ja i 2l da se vozim ko peza :toothy12: I jos kad poskidam plastike ima da bude litra na 100km  :headbang:

SF2 Freak:
Ajde ajde 1l na 100km ako stavis drag volan potrosnja bi ti jos narasla

dario007:
Znaci ima pomaka s duzom getribom.Bas mi je drago...
Osjetis li jacu navalu momenta na medjuubrzanjima i sa pikanjem malog gasa?To je ono sto sam uvijek osjetio kod duze getribe,kao i vecu osjetljivost na tezinu rolica.Ako si pretezak s gramazom vrti skoro iste okretaje,ali su oscilacije puno vece.Ako si pak prelagan,onda vrti sitno vise,stabilniji su okretaji,ali slabo puni cajger i bas se jace osjeti to prevrtavanje.

Corector:

--- Citat: dario007 - 01 Lipanj, 2018, 19:22:21 ---Znaci ima pomaka s duzom getribom.Bas mi je drago...
Osjetis li jacu navalu momenta na medjuubrzanjima i sa pikanjem malog gasa?To je ono sto sam uvijek osjetio kod duze getribe,kao i vecu osjetljivost na tezinu rolica.Ako si pretezak s gramazom vrti skoro iste okretaje,ali su oscilacije puno vece.Ako si pak prelagan,onda vrti sitno vise,stabilniji su okretaji,ali slabo puni cajger i bas se jace osjeti to prevrtavanje.

--- Kraj citata ---

Da da, klasika. Bolji mi je s duzom getribom. Moram otic po onu ditech polutku da si i ti skarabudzim.

dario007:
Primirje,a rezultat izjednacen...? :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju