Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (153/154) > >>

aragonY:
Tako to krene, jedno po jedno čačkaju svakorazni majstori, stavljaju se neki nakaradni dijelovi ili "zamjensko a ko original", zareda se jedan po jedan vlasnik koji nema pojma o odrzavanju i od dobrog skuta se napravi grob. Sto ovdje naravno nije slucaj ali samo zato jer se ponovo tebi vratio haha

dacerovs:
Power mi je ovako komplet bijeli najljepsi.
Meni je zanimljivo kako malo treba da se razjebe skut, znaci par “majstora” da ga pregleda i eto problema, od full ispravnog dobijes poluispravan skut, a mehanika ne moze bit jednostavnija.
Znaci skut trokira, ovi idu bobinu mijenjat pa da me nemoj jebat  :icon_scratch:
Sad ce to Dario poriktat za iduceg specijalca.

dario007:
Sad ce to Dario raskopat i metnut gore 50cc masinu sa original auspuhom i prodat to dalje,a ovu tuning masinu prodat posebno ili u dijelovima.

Nema racunice prodavat kao midracea jer ce trebat dugo vremena da izvucem 8500-9000kn,dok ce kao serijala 50cc relativno brzo otici po pristojnijoj cijeni.

dario007:
Matija mi nabavio masinu koju sam komolet raskopao i odlucio sloziti na novo.

Oprani blokovi

Zamjenio sam lezaj kotaca,posto se raspao.

Preslozio vodenu pumpu.Osovina od originalne,ntn Japan lezaji i corteco semering

Sa radilice alatom skinuo lezaje,malo pocistio navoje,detaljno je pregledao i sa novim Koyo lezajima tutnuo u skrinju.

Blokove sklopio metodom toplo hladno,imam video kak se vrti,ali da sad ne uploudam posto je to vec rutina.
Novi dihtunzi Athena,sa njima sam zadovoljan na 50cc i Jasil iglicasti

Klip i cilindar su top stanje,karike su bile 0.6mm,pa sam kupio nove OEM karike koje su na 0.2mm zazoru

I sklopljeno

Ocistio sam getribu,sklopio i zadihtao te natocio novo ulje.
Taj dio nisam slikao.
Jos je ubacena nova prirubnica.
Nadam se da bi danas to mogao i namontirat,pa onda lagano sklapat dalje.

dario007:
Skuter slozen u full serijalu,nogara reparirana,pofarbana,sve na masini novo sto je trebalo,prirubnica,predihtan karb,nova crijeva itd.Uglavnom dosta sitnica i finesa napravljeno.
Opran,zlickan i spreman za oglas.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju