Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
matija84m:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Lipanj, 2019, 18:15:00 ---Sport pro mk2 nije midrace :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Zasto nije midrace? ???
dario007:
Nije da,za Peugeota je to high end,u pravu si :laughing7:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: dario007 - 11 Lipanj, 2019, 19:13:41 ---Nije da,za Peugeota je to high end,u pravu si :laughing7:
--- Kraj citata ---
hahahah pežot zaspal u kamenom dobu :toothy9: :toothy12:
dario007:
Danas u gradu naletio na vise skuterasa nego ikada.
Prvo je pala sr150 jedno 5-6 duzina.Nezz jel forumas?Svijetloplava sa zelenom ralicom.
Onda vxr-doduse imao je laganu suvozacicu.Nije mu bilo dosta sa prvog semafora,pa je probao i sa drugog.Osramotio sam ga pred curom.Pita ona njega pred start na drugom semaforu 'kaj nije ovo 50cc" veli on aaaa je.Poslije ispucavanja sa drugog semafora i razlike od 50+m na trecem semaforu se stao negdje u kolonu iza mene.
I onda na povratku doma naletim na Hondu sh300i.Nateravali smo se 15km prema meni na otvorenoj cesti.Znaci skuteri idu u vlas isto.U jedan zavoj sam uletio brze nego on i dostignem ga i izbacim se lijevo,poravnamo se i to je to,nitko nikam ne mrda.Lagana uzbrdica i vjetar u prsa je bilo 129km/h po mom satu.
matija84m:
Znaci energija otkida.
50ccm hahaah.
Jebenica je to kad imas pilu a mala tablica puse za vrat ili te ostavi pa si misli kaj je to sad.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju