Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (128/154) > >>

dacerovs:

--- Citat: Dax - 19 Veljača, 2019, 14:46:21 ---
--- Citat: dacerovs - 19 Veljača, 2019, 13:12:13 ---Nema to meni logike, 110 kubika vise od Powera i da se ne moze borit sa kilazom i visinom Pere.

Kolko Aprilia ima kila??

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Opet ti lupas po loncima
Samo lupaj hahahahahha
Provokacija

Sta mislis da ja stavim na bb rezu spuh,karb 28,usis,vario,ustelam prijenos,aaaaaa pitam te
Gluposti pricad
Bb je full seriski!!!!!
A ovo je 70 i izvuceno iz njega skoro maksimum sa vozacem od 75kg,moze i jace,ali kolko ce trajat,ajde iskreno
Bb idw mozda malo jace od moje turpije........a serijala
Ajde uzmi serijala 50 i bb serijalu pa da vidimo kolika je razlika,moze na 50 serijali biti i vozac od 50kg........gluposti

Vidim ja ti ti zalis za turpijom jer 125 4t zracnjak nikad nece ni pric 70 turpiji,sad nemas pametnijeg posla nego prcas druge
Ljubi te majka ......pusa hhahahhaa

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Kao prvo, nemam 125 nego 150cc 4t al to je manje bitno.
Bitno je da si se ti sada nasao uvrijeden, a ja ne vidim razloga za to.
Sad si poceo pricat o trajnosti pa pricas o tome sta bi bilo da ti naturpijas BB.
A daj mi reci kad vec sve znas, kolko serijski BB180LC ima konja?? Zasto ga nebi usporedio sa 15ks Powerovih konja?? Sa time da BB ima vise kubika i mislim da bi trebao sa ljudima iste kilaze ubit turpiju i to serijski.
Ja o tome pricam mili moj, a ti si nasao mene sprdat!
Nit sam te htio prcat ni ismijavat, al eto ti si se ocito sam pronasao u tome

nrgmc2-tuning:
70cc pravi trkači utučeno masu para
180-172-183cc i razne ostale brikerije i isto utučeno masu para
70ka ga ubije i igra se s njime kako hočeš na stazi
trajnost je na strani 180etke naravno...

To je oduvijek tako bilo...   :icon_thumright:

nrgmc2-tuning:

--- Citat: dacerovs - 19 Veljača, 2019, 16:12:16 ---
--- Citat: Dax - 19 Veljača, 2019, 14:46:21 ---
--- Citat: dacerovs - 19 Veljača, 2019, 13:12:13 ---Nema to meni logike, 110 kubika vise od Powera i da se ne moze borit sa kilazom i visinom Pere.

Kolko Aprilia ima kila??

--- Kraj citata ---
Opet ti lupas po loncima
Samo lupaj hahahahahha
Provokacija

Sta mislis da ja stavim na bb rezu spuh,karb 28,usis,vario,ustelam prijenos,aaaaaa pitam te
Gluposti pricad
Bb je full seriski!!!!!
A ovo je 70 i izvuceno iz njega skoro maksimum sa vozacem od 75kg,moze i jace,ali kolko ce trajat,ajde iskreno
Bb idw mozda malo jace od moje turpije........a serijala
Ajde uzmi serijala 50 i bb serijalu pa da vidimo kolika je razlika,moze na 50 serijali biti i vozac od 50kg........gluposti

Vidim ja ti ti zalis za turpijom jer 125 4t zracnjak nikad nece ni pric 70 turpiji,sad nemas pametnijeg posla nego prcas druge
Ljubi te majka ......pusa hhahahhaa

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Kao prvo, nemam 125 nego 150cc 4t al to je manje bitno.
Bitno je da si se ti sada nasao uvrijeden, a ja ne vidim razloga za to.
Sad si poceo pricat o trajnosti pa pricas o tome sta bi bilo da ti naturpijas BB.
A daj mi reci kad vec sve znas, kolko serijski BB180LC ima konja?? Zasto ga nebi usporedio sa 15ks Powerovih konja?? Sa time da BB ima vise kubika i mislim da bi trebao sa ljudima iste kilaze ubit turpiju i to serijski.
Ja o tome pricam mili moj, a ti si nasao mene sprdat!
Nit sam te htio prcat ni ismijavat, al eto ti si se ocito sam pronasao u tome

--- Kraj citata ---
180 ako ima 16-17konja ali ljenih na 7000-8000rpm a miderace tipa Pro mk2 ako ima 13-15ks di mu je režim rada i snage gore na 10-12000rpm je naravno brži , agresivniji i lakša mašina dosta.
180cc je super za svaki dan da zakurblaš i teraš, to vozi sa takvim risevima i oštečenjima di 70cc nebi nikad mogao niti upaliti  :toothy12:
to je tako ko da uspoređujete nasvirani Punto hgt sa 130ks na 210 protiv Mercedesa Amg koji ima 300konja pa ti sad vidi tko će kojega gdje naprati  :laughing7:

Corector:
A sto ako ubacis mercedesovu makinu u Punta? Biti ce bolji onaj koji ima siri powerband.

nrgmc2-tuning:

--- Citat: Corector - 19 Veljača, 2019, 16:33:56 ---A sto ako ubacis mercedesovu makinu u Punta? Biti ce bolji onaj koji ima siri powerband.

--- Kraj citata ---
Mrecedesova makina je ko cijeli punto  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju