Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dacerovs:
--- Citat: TopPerfomance4 - 19 Studeni, 2018, 00:09:44 ---Ako ćemo iskreno treba za to dosta novaca skupi dijelovi ali posebno treba znanje za te stvari ako tko ima sredstva i znanja neka se slobodno upusti svaka čast dario007 tebi uvijek skidam kapu obaraš uvijek neke rekorde kemijaš to mi je drago vidit
--- Kraj citata ---
Malo trujemo temu Dariu al nema veze hahah.
Evo za primjer setup koji ja planiram radit:
TPR86 set:cilindar, radilica 85/44mm, lezajevi c4, semerinzi itd sve = 284€
Polini Evo r02 54€
Kuplung stelajuci Doppler sx86 40€
Remen kev 20€
Karb OKO 28mm 22$
Getriba 15% 50€
Yasuni c21 200€
Fali tu jos dosta sitnica, usis itd itd
Uglavnom 600-700€ ne gine al opet se neke stvari znaju povoljno piknut preko trznice na forumu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
dell:
Ima tu još troškova naraste to lako do 1200-1300 eura
Dax:
--- Citat: dacerovs - 19 Studeni, 2018, 08:31:06 ---
--- Citat: TopPerfomance4 - 19 Studeni, 2018, 00:09:44 ---Ako ćemo iskreno treba za to dosta novaca skupi dijelovi ali posebno treba znanje za te stvari ako tko ima sredstva i znanja neka se slobodno upusti svaka čast dario007 tebi uvijek skidam kapu obaraš uvijek neke rekorde kemijaš to mi je drago vidit
--- Kraj citata ---
Malo trujemo temu Dariu al nema veze hahah.
Evo za primjer setup koji ja planiram radit:
TPR86 set:cilindar, radilica 85/44mm, lezajevi c4, semerinzi itd sve = 284€
Polini Evo r02 54€
Kuplung stelajuci Doppler sx86 40€
Remen kev 20€
Karb OKO 28mm 22$
Getriba 15% 50€
Yasuni c21 200€
Fali tu jos dosta sitnica, usis itd itd
Uglavnom 600-700€ ne gine al opet se neke stvari znaju povoljno piknut preko trznice na forumu.
--- Kraj citata ---
E stari moj neide to bas tako
Ti bi slagao tpr na radilicu opet od 100-150€!?
Evo sad cu ja prenjet svoja iskustva,nakon zabijenih 14000kn u tri ljeta
Po meni takav setap nema sta trazit ako radilica nije min 300€,a i svi popratni dijelovi,od lagera pa do najkavalitetnijeg iglicastog
Ovo sve sta mi vozio je jako upitno koliko ce trajat i koliko izdrazat zbog kvalitete dijelova
Da sam malo prije bio pametniji mogao sam odma investirat u radilicu od 3500kn sa dobrim lagerima i bok......to je prvo!!!!!
A onda trpas sta god hoces.....od kita sa 10ks do 20ks
Sa ovom sta mi vozimo je 10000o/m ok,ali preko zaboravi
Samo je pitanje vremena kad ce se moje opet nesto razletit,a mislim da ce prvi lageri fasovat pa radilica i tako po redu
Dobro za sada ipak manje sumnjam u svoju radilicu rito racing jer je jako dobra obrada i polirana klipnjaca nego u druge dijelove,ali opet je to radilica od max 1000kn
Eto samo me zanima koliko ce vozit od Daria007 ovaj setup i koliko ce vozit tvoj bivsi runner,ali u dobrim je rukama i covjek ga cuva i ne ubije pa vjerujem da ce potrajat malo duze
Darac sori na off u temi,ali to je tak
11000o/m je ipak cifra za vrtit tako da cemo vidjet
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dacerovs:
Daxic, nije ovo radilica za 100€, to je radilica ako se kupuje van seta za 250€, ovo sta sam napisao 284€ je akcijska cijena ako kupujes cijeli set i navise se isplati tako, em su najbolji lezaji u tome i vitonci.
Bez brige budi, na TPR86 sa 22ks se ne stavljaju gluposti, to ce bit vikend skut i za izdivljat se na meetu i tako, al prvo moram rijesit 3 svadbe ovog ljeta koje se me iscrpit hahah.
Dario, nemoj se ljutit al znam da neces :D
Dax:
--- Citat: dacerovs - 19 Studeni, 2018, 10:41:04 ---Daxic, nije ovo radilica za 100€, to je radilica ako se kupuje van seta za 250€, ovo sta sam napisao 284€ je akcijska cijena ako kupujes cijeli set i navise se isplati tako, em su najbolji lezaji u tome i vitonci.
Bez brige budi, na TPR86 sa 22ks se ne stavljaju gluposti, to ce bit vikend skut i za izdivljat se na meetu i tako, al prvo moram rijesit 3 svadbe ovog ljeta koje se me iscrpit hahah.
Dario, nemoj se ljutit al znam da neces :D
--- Kraj citata ---
I ti je upitno ako je 250€ jer ce se vrtit ko sotona tako da neznam bas
Ali ko voli nek izvoli
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju