Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Corector:
Odvozio sam nekih 7 kevlara by malossi, kad sam stavio special, eksplodirao je kroz 50km, i osjetio sam pad moci.
Kasnije sam probao s TOP remenom koji je vrlo dobar, ali malossi kevlar mi je bio definitivno najdirektniji, najstabilniji i gotovo svi su na 5tkm bili opasno razjebani, a 2 su mi pukla malo prije 5tkm.
Probao i motoforcea, smece kratko...
Hebo...
Polinija obicnog sam rijesio novog aprilija topu pa mu je zveknuo nakon par voznji...
Sve to na minarelliju.
Sad ce suhi prec na kevlar i konacno ispeglat pezu jer je nakupovao sve remenje osim onog pravog :laughing7:
lukazikaovic:
vec u par postova san procita da ti kelvari pucaju prije 5k km. Ne znan koliko on može doprinit performansama da bi se isplatilo imat ga tj minjat svakih recimo 4k km.
nije mala razlika u cijeni. Org piaggio se moze po ducanima nac za cca 130 kn a kelvar je vani 3 puta skuplji od originala,znaci kod nas vjerojatno 4 puta skuplji.
A traje 4 puta kraće.
Dobro kod daria je situacija di se izvlaci maksimum pa ode ne gledamo trajnost.
Drago mi je da si napokon uštelija malossi polutku. :headbang:
Tomi_ZG:
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 12:58:11 ---Ovaj Motoforce obecava kosmosku krajnju,moram to isprobati,ako radi dobro uzimam 10kom za stek :)
I nedam nikome!
--- Kraj citata ---
Misliš da ćemo te pitat da daš :laughing7:
Treba pokupovat tih remena dok su po 30kn,da pitaš kod nas pošto su dobio bi ih sa 300% marže,živio scooter attack cijelog ćemo ga pokupovat
dario007:
--- Citat: lukazikaovic - 16 Studeni, 2018, 20:49:31 ---vec u par postova san procita da ti kelvari pucaju prije 5k km. Ne znan koliko on može doprinit performansama da bi se isplatilo imat ga tj minjat svakih recimo 4k km.
nije mala razlika u cijeni. Org piaggio se moze po ducanima nac za cca 130 kn a kelvar je vani 3 puta skuplji od originala,znaci kod nas vjerojatno 4 puta skuplji.
A traje 4 puta kraće.
Dobro kod daria je situacija di se izvlaci maksimum pa ode ne gledamo trajnost.
Drago mi je da si napokon uštelija malossi polutku. :headbang:
--- Kraj citata ---
Ovaj me ispao 315kn.Dobro radi i sa serijskim remenom,tako da mi on uvijek moze bit alternativa,al kevlar je kevlar.Ovo je prvi put da sam ga uopce probao i Malossi je napravio dobar posao.
--- Citat: Tomi_ZG - 17 Studeni, 2018, 09:14:37 ---
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 12:58:11 ---Ovaj Motoforce obecava kosmosku krajnju,moram to isprobati,ako radi dobro uzimam 10kom za stek :)
I nedam nikome!
--- Kraj citata ---
Misliš da ćemo te pitat da daš :laughing7:
Treba pokupovat tih remena dok su po 30kn,da pitaš kod nas pošto su dobio bi ih sa 300% marže,živio scooter attack cijelog ćemo ga pokupovat
--- Kraj citata ---
Daj suti o cijenama,covjek nemre nis zaradit od tebe!
Budem ga na mrtvoj serijali probao,da vidim kak bude to tamo igralo...
RunnerSukosan:
A neees ti zarade od skuter dijelova :laughing7: Tomi uz tebe sam :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju