Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Zigas:
Koji multivar imaš sada (MHR ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?
Zigas:
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 18:37:38 ---Suhi ako remen za furiu rosu nema kevlar,onda nezz koji ima...Vidi se u vise slojeva kevlar.
Radi bolesno dobro,a jos nije ni sjeo kako treba.Odusevljen sam.
Motoforce sam probao na kratko,nemre to u istu recenicu sa Malossiem,dat cu mu jos priliku kad sjedne malo.
--- Kraj citata ---
Vidim da može ;D
Trebao si ovako:
Motoforce sam probao na kratko. Nemre to u istu recenicu sa Malossiem. Dat cu mu jos priliku kad sjedne malo.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
nrgmc2-tuning:
--- Citat: SF2 Freak - 16 Studeni, 2018, 17:14:00 ---JA ne vidim kevlar na niti na jednome od ta dva :icon_scratch:
Ovak kevlar izgleda
print screen windows
--- Kraj citata ---
toga sam ja imao na trkama , kratki blok zip. Kevlar majka na svim skuterima...
dario007:
--- Citat: Zigas - 16 Studeni, 2018, 19:06:32 ---Koji multivar imaš sada (MHR ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?
--- Kraj citata ---
Kompletan overrange imam,mhr vario,malossi polutke i remen za taj prijenos.
Uz to jos par finesa.Potokarena podloska iza variomata na 4.5mm i dodane sajbice 1.5mm,pa ih po potrebi selim naprijed da sve ostane u centru.
Jos je podlozena sajbica 0.7mm pod kvacilo,da ga ne drzi na samom rubu i dodatni plus je sto se i malossi polutka moze malo vise otvorit kao i ditekova.
U planu je jos potokarit vario s cela da moze zesce izgurat remen.
Zigas:
--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 19:17:29 ---
--- Citat: Zigas - 16 Studeni, 2018, 19:06:32 ---Koji multivar imaš sada (MHR ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?
--- Kraj citata ---
Kompletan overrange imam,mhr vario,malossi polutke i remen za taj prijenos.
--- Kraj citata ---
1. liga :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju