Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (111/154) > >>

Zigas:
Koji multivar imaš sada (MHR  ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?

Zigas:

--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 18:37:38 ---Suhi ako remen za furiu rosu nema kevlar,onda nezz koji ima...Vidi se u vise slojeva kevlar.
Radi bolesno dobro,a jos nije ni sjeo kako treba.Odusevljen sam.
Motoforce sam probao na kratko,nemre to u istu recenicu sa Malossiem,dat cu mu jos priliku kad sjedne malo.

--- Kraj citata ---

Vidim da može ;D

Trebao si ovako:

Motoforce sam probao na kratko. Nemre to u istu recenicu sa Malossiem. Dat cu mu jos priliku kad sjedne malo.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

nrgmc2-tuning:

--- Citat: SF2 Freak - 16 Studeni, 2018, 17:14:00 ---JA ne vidim kevlar na niti na jednome od ta dva  :icon_scratch:

Ovak kevlar izgleda

print screen windows

--- Kraj citata ---

toga sam ja imao na trkama , kratki blok zip. Kevlar majka na svim skuterima...

dario007:

--- Citat: Zigas - 16 Studeni, 2018, 19:06:32 ---Koji multivar imaš sada (MHR  ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?

--- Kraj citata ---

Kompletan overrange imam,mhr vario,malossi polutke i remen za taj prijenos.
Uz to jos par finesa.Potokarena podloska iza variomata na 4.5mm i dodane sajbice 1.5mm,pa ih po potrebi selim naprijed da sve ostane u centru.
Jos je podlozena sajbica 0.7mm pod kvacilo,da ga ne drzi na samom rubu i dodatni plus je sto se i malossi polutka moze malo vise otvorit kao i ditekova.
U planu je jos potokarit vario s cela da moze zesce izgurat remen.

Zigas:

--- Citat: dario007 - 16 Studeni, 2018, 19:17:29 ---
--- Citat: Zigas - 16 Studeni, 2018, 19:06:32 ---Koji multivar imaš sada (MHR  ili 2000) i koje polutke (Ditech ili OR), sa tim remenom?

--- Kraj citata ---

Kompletan overrange imam,mhr vario,malossi polutke i remen za taj prijenos.

--- Kraj citata ---

1. liga :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju