Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (109/154) > >>

dacerovs:

--- Citat: Dax - 15 Studeni, 2018, 06:59:47 ---
--- Citat: zvonkec92 - 15 Studeni, 2018, 01:53:04 ---Ako ti svaki dan stelujes karburator i smešu kak si mislio onda relija ustelat u dan dva i da to vozi vjecno  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Mozes ga ustelat u jednom danu ugrubo i priblizno,ali igraju ulogu i tezil1na vozaca
Potrebno je napravit par duzih đireva da se skut fino postela jer se tek onda osjeti kako se skuter ponasa

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---
Doktor Dax objasnio :D
Svi grijesimo kad stelamo prijenos, testiramo na dionicu od 2-3km i tjt.
A kad ga forsiras 25-30km e onda se vidi stvarno stanje stvari.
Ja se mogu kladit da nece niti jedna turpija ic isto na pocetnih 5-10km i nakon 30-40km konstantne voznje i przenja. Pocet ce kilavit na okret punog gasa u voznji, slabije ce nabirat krajnju i to je tak.
To je takav prijenos i nema tu dalje, jos je Piaggio po tom pitanju mila majka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Ne mislim postelat u dan-dva,nego u sat-dva :)

I svog sam ustelao na 90% u kratkom vremenu,ovo su ti sad izvlacenje nijansi koje korisnik osjeti tek u voznji.Tipa malo mi je tromiji topli,malo mi previse trokira na vrh gasa,ima neku kneglicu na otpustanje gasa itd.To su sve stavke di se vrtis igla zub gore ili dole i glavna dizna 2br gore-dole.
Evo i Dax je nakon stelanja koje smo obavili u tih sat dva uz zajebanciju iglu kasnije spustio za zub,da bi se na kraju vratio kako je i bilo.

Kuzis,postelamo ga na 90% da se ti bezbrizno vozis,a kasnije kad uocis neke nepravilnosti,ako ih skuzis,onda dostelamo nijansu.Jednostavno to tako mora ici ako oces 100% iz necega. :icon_thumright:

SF2 Freak:
Zvonkec sjeti se SF1 nisi nista stelao i vozio si se  :icon_thumright:

dario007:
Ako ces gledat tak onda se moze i u Zetovom autobusu vozit bez da ista serafa!
Jbt serijala...kaj po tom imas serafit?

Corector:

--- Citat: dario007 - 15 Studeni, 2018, 18:49:43 ---Jbt serijala...kaj po tom imas serafit?

--- Kraj citata ---

Ja mogu rec da sam prosao HE klasu s jednom karbos pedeseticom, raspadalo se sve sto se gotovo nikada ne raspadne  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju