Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (107/154) > >>

Dax:
Da dobije se puno,ali se puno i gubi
Ona sloboda tankanja bez ikakvih briga je nakraju naljepsa,stanes na bengu i tocis
Znam da je ipak bolje zbog slucajnog ribanja,ali konstantno radenje mjesavine i meni vec ide na zivce

Po meni svake 3g novu pumpu ubacit i nema razgovora
Mada je iznad 10000rpm vec sve upitno,a ispod guta bez problema
Tako da je za ovaj setup ipak bolje

Ps.getriba te ceka za probu i jos neki dijelovi pa vidi dali ces probavat to sve uglazbit

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

SF2 Freak:
Ja radim mjesavinu vec 5g i uopce mi nije problem. Zapravo postala mi navika. Imam bocicu od 1 dec i znam da mi to za 5L. sa takve 2 bocice prakticki dodjem do Zadra i nazad.
+ dodatno dobio sam 1,3L rezervoara jer sam spojio od ulja i benge u jedan tank pa sada sve ukupno imam 8,5L rezervoar.

Šteta kaj se nikako nemozes rijesiti tog remenceka u zupcanika. Bas sirotanjski izgleda , trebao bi el. vodenu metnut to bi onda bio pravi job.

dacerovs:
Ja sam vec poludio sa radenjem mesunga na Runneru.
Najvise zbog njegovog rezervara jer ako natocis do cepa, a ne vidis to kad tocis onda ti fino ulje ne stane, za poludit.
Dok mi na Luni nije bio problem radit uopce, kad je rezervar bio pod sicom i sve vidis.
I na Poweru isto nije problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:

--- Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2018, 10:14:37 ---Ja radim mjesavinu vec 5g i uopce mi nije problem. Zapravo postala mi navika. Imam bocicu od 1 dec i znam da mi to za 5L. sa takve 2 bocice prakticki dodjem do Zadra i nazad.
+ dodatno dobio sam 1,3L rezervoara jer sam spojio od ulja i benge u jedan tank pa sada sve ukupno imam 8,5L rezervoar.

Šteta kaj se nikako nemozes rijesiti tog remenceka u zupcanika. Bas sirotanjski izgleda , trebao bi el. vodenu metnut to bi onda bio pravi job.

--- Kraj citata ---

Mogu se i njega rijesit,ali mi je ovo dovoljno pouzdano i nikad nisam s vodenom imao problema.Imam doma elektricnu vodenu,al onda bi bilo pametno impeler izvaditi i ta pumpa vrti uvijek u iberu,dok ova orginal vrti ovisno o broju okretaja.Opet ako i izbacim impeler ostaju osovina i semering koji opet mogu procurit.Idealno rijesenje je blok od starog Stalkera koji iza ima disk,a AC je pa nema opce rupu u tom dijelu bloka di ide vodena.

A sto se tice dodatnog tanka,mozda si ga spojim,samo da nadjem najjednostavnije i najbolje rijesenje.

--- Citat: Dax - 11 Studeni, 2018, 08:35:22 ---Da dobije se puno,ali se puno i gubi
Ona sloboda tankanja bez ikakvih briga je nakraju naljepsa,stanes na bengu i tocis
Znam da je ipak bolje zbog slucajnog ribanja,ali konstantno radenje mjesavine i meni vec ide na zivce

Po meni svake 3g novu pumpu ubacit i nema razgovora
Mada je iznad 10000rpm vec sve upitno,a ispod guta bez problema
Tako da je za ovaj setup ipak bolje

Ps.getriba te ceka za probu i jos neki dijelovi pa vidi dali ces probavat to sve uglazbit

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

--- Kraj citata ---

Sve znam,ali ipak mi je draza sigurnost sa postotkom mjesavine.Do 10soma je to jos ajde sa serijskom pumpom ulja,ali za ovak nekaj jace mi se neda riskirat,vjerujem da si je i ti iz istog razloga maknuo van.

--- Citat: dacerovs - 11 Studeni, 2018, 10:34:50 ---Ja sam vec poludio sa radenjem mesunga na Runneru.
Najvise zbog njegovog rezervara jer ako natocis do cepa, a ne vidis to kad tocis onda ti fino ulje ne stane, za poludit.
Dok mi na Luni nije bio problem radit uopce, kad je rezervar bio pod sicom i sve vidis.
I na Poweru isto nije problem.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Power pak ima klapnicu na tanku, moras je otvorit da ulijes ulje unutra i pazit da bas ne natocis do cepa benzina.Nije nis komplicirano,al ljepse je bit gospon ulit bengu i gas.

dario007:
Osposobio sam overrange,trebalo je samo ljubicasti feder ubacit umjesto plavog.Kako ga u pocetku nisam imao tek neki dan sam probao.
Ima vise momenta,malo bolje nabire ima vislje putne brzine(100-105gps-a/10000rpm) i trazi dosta tvrdje federe kvacila.Trenutno imam malossi bijele,ali trebam jos tvrdju kombinaciju.
Isto tako trazi 0.3-0.5gr lakse rolice.
Trenutno vozim s pia remenom i skroz je linearan kroz ubrzanje,kevlar sam narucio,pa cu vidjeti kakvo je stanje s njim kad dode.

Malo sam i karburaciju poriktao,pa sam ler diznu spustio 2br,a glavnu digao 2br. 90glavna(ko inc 94) w7 2.zub i 44ler(ko inc 38) seraf smjese je oko 1.5krug.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju