Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Nebi vjerovao,al otkad sam ubacio drugu pumpu nestali su simptomi naljevanja u usis,jos je i plovak vracen na tvornicka podesenja.
Za micanje uljne se jos neckam...
Konj sam,sad sam skuzio na kaj si mislio.Nezz jel bi ona guma od plovka brtvila benzin koji je puno rijedji od ulja???
Corector:
Isti ti je klinac, gdje je ulje tu moze i benzin. Ja sam imao na Mc3 150ccm tako i nikakvih problema. Mozes i teflona staviti pa na tijesno nabiti taj plovak da bude vjecan... Meni u peze slini kad nalijem pun rezervar ulja, nikako da ga preslozim tako s teflonom. A ako ima o ring, onda radije njega novog staviti...
dario007:
Problem je kako to uglazbiti kad je na tanku pumpa goriva,a ovdje bi islo prirodnim padom.
Eventualno dvije pipe,pa zatvarati vakum i pustati iz ovog tanka prirodnim padom.
lukazikaovic:
--- Citat: dario007 - 07 Studeni, 2018, 11:53:27 ---Problem je kako to uglazbiti kad je na tanku pumpa goriva,a ovdje bi islo prirodnim padom.
Eventualno dvije pipe,pa zatvarati vakum i pustati iz ovog tanka prirodnim padom.
--- Kraj citata ---
ili stavit T račvu prije pumpe i da tu dolazi slobodnin padon.Eventualno stavit pipu da znas kad se to trosi
tdj595:
Da ne otvaram novu temu, gdje je najbolje nabavit ditech pomicnu polutku? Jel to vi polovno nabavite s oglasa ili ima na nekom shopu? Skuzio sam da treba bit 50aw ali nigdje ne nalazim.
Super je nrg, planiram nabavit takvog tako da je ova tema odlican izvor informacija, cak sam se zbog nje registrirao nakon mjeseci citanja foruma. :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju