Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Nije nis gusce,uvijek tako stelam.To je prva dizna s kojom nema trokiranja,moglo bi se to jos spustat,al onda je slabiji odaziv na gas i start.
dario007:
Izj#bo me Power ko majmuna danas,prvo iz nekog neobjasnjivog razloga je umro centralni feder.Ajde bio sam siguran u stelu karba pa tokom onog testiranja krajnje nisam pustao gas.Tu mi je bio pad okretaja za 800rpm.
Reko ajde idem sad probat overrange kad vec moram rastavljat polutke.Dum tras,pozaserafam ja to,plavi centralni,blazi kut od 38* na polutku,rolice ostavljam 6gr za probu.
Opet ona tromost,ali puno blaze i nakon 3-4 starta umire na startu.Vrti prenisko 10200rpm.
Otvaram opet mijenjam kut u 36* i ostavljam sve isto.Puno bolja situacija,pa otvaram opet i ubacujem 5.3 gr.
Trebalo mu je malo da dode k sebi i sad je sve okej,puno je zivlji na overrangeu i sad vrti 10800 okretaja i tu mi nekako najbolje ide.
Nista vozim se i navratim do Dacerovsa, njega izmaltretiram da mora probat.Nakon toga krenem doma i skuter se krene gasit na leru i uzasno trokirat.Na prvu stavljam drugu svjecicu,ali situacija ista.Poceo je dimit abnormalno kao da na samo ulje vozim.Doma upiknem drugu bobinu jer sam sumnjao na nju,al situacija nepromjenjena.Krenem drkat po karbu i pipnem seraf smjese on crkne...Izgleda da je karb povukao neko dzubre,zaterao sam ga u garazu i tako ostavio,digao mi je tlak na najjace. :angry7:
matija84m:
Sumnjas u svoj home made proizvod. Ici ce ditekova polutka nazad. Samo da se ohladis
dario007:
Ne sumnjam,samo sam htio probat overrange posto moram naruciti remen za njega,pa da ne bacam lovu ako ne radi.Doduse trazi malo vislji start nego moja ditek polutka,al to su finese koje se daju lako doterat.
Lezz22:
i meni se isto dogodilo manje od mjesec dana sve novo promjenio remen, rolice, centralni i sustice i sada poceo opet imat pad okretaja, nova je malossi ljubicasta centralna i nije mi jasno kako tako kratko a inace mi istim setupom drzao vise od pola godine :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju