Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Corector:
Gledam sinoc Daily-a s boka sa 50m kako odlazi kad je napuco gas, pa bog te j#bo, prelazim na nesto jace za grad, tako nikad necu odletiti... Znaci nesto za grad moram imati, sad ste me razjebali...
nrgmc2-tuning:
OR se pokaže na set upovima od 15-20+ks... ovo na slabijim termogrupama i kolegama se baš nije pokazao. I novo treba razraditi, meni je znalo doć i Rossa i običan OR sa dosta teškim otvaranjem zatvaranjem zadnje polutke zbog novih semeringa u polutkama, nekad i smu polutku trebalo pošmirglati zagladiti zbog tvorničke nezavršene obrade. Treba to sve dobro pogledati i složiti. Isto tako treba i dost dok remen sjedne jer je dosta tvrd i negibljiv...
dario007:
Getriba je montirana,kod Zvonkeca smo slagali,posto on ima presu.
Ponio sam nove lagere getribe,semeringe i tu malossi getribu.Inspekcijom utvrdjeno da ne treba nista sem getribe zamijeniti.
To smo uz zafrkanciju i druzenje poserafali.
Hvala deckima na pomoci
Uletili su i sa dijelovima,pa da zahvalim TOMI-u na novim splentama od osovine sekundara i semeringu polutki.
Suhom na malossi ulju i Zvonkecu na ustepljenom alatu i dobroj volji.
Slike ubacim naknadno,posto nisam nista slikao,pa cekam da mi decki posalju.
Getriba sad frči malo jace,iako ju ja na skuteru sad slabije cujem.Dobio sam vislje putne brzine i bas se vratio sa svojih mjernih mjesta.Digao se sa 109km/h na 112km/h i drugo mjesto sa 93km/h na 98km/h.
Zvuci malo povecanje,ali ja sam prezadovoljan ovim povecanjem koje je sad u ovoj fazi di je izvucen max ogromno.
Ide 137-138km/h kad pozelis i to lajkam(otprilike 120gps-a)
Corector:
:notworthy: nedostizan nivo. Makar ces mi morati dati jos jednom Dailija da ga ispostujem :toothy9:
Respekt, ubio si brasno u setovanjima, svaka cast na volji. Mogu misliti sta bi napravio da te ĆEBUJEM sa kesom punom para i kazem evo slozi ga do ibera :toothy10:
dario007:
Jel to ikad bio problem?Samo vozi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju