Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Power je dobio drugi top,posto sam dijelio jedan na Leovinceu i Nardu.
Zvonkec mi je poklonio top od TT-a,pa je preradjen i slozen na Narda.
Ovako je izgledao:
Prosirene su rupice na perforiranoj cijevi na 3.5mm.Nisam isao na max,jer kod Narda voli puknuti ta cijev od vibracija,a tako mi je i Nardova orginal puknula sa 4.5mm rupama.
Omotano zicom za sudje,pa staklenom vunom odrezanom na mjeru koju je Tomi davnih dana pisao 22x7x3cm po dva komada.To je poljepljeno na 3 mjesta pik trakom i sklopljen je top.
U medjuvremenu sam pofarbao plast dok ne kupim nogu od stola u Bauhausu koja je na istoj mjeri kao ovaj plast.Onda budem to slozio po ps-u.
Evo slike gotovog proizvoda:
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
zvonkec92:
Odlican 5, daj meni malo te mrezice da svog yasunia ofarbam u taj style :)
dario007:
Nema problema... :)
dario007:
Slozen top za Narda,noga od stola edition.
Cijeli top je posteno predihtan,stavljena mrezica za sudje pa vuna,konacno sam nasao dobar omjer i auspuh je tih kao dusa.
Evo slika:
Jucer je i provozan power,dacerovs i ja se izdivljali kao manijaci.Power ide bolje nego ikad,toliko slicno idu setupi da je nevjerovatno,a power se vrti 1000rpm manje.U jednom dijelu na nizim brzinama on lagano odmice,kasnije ja malo.Krajnje su iste...
Ja jos nisam potpuno zadovoljan,jer sam dobio vrsne snage,ali izgubio malo momenta.Lijen sam pa jos nisam manju diznu ubacio.Budem to jedan dan doterao kad dobijem volju,za sad ga samo teram ko vrag gresnu dusu.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
TopPerfomance4:
Jel možeš snimit jedan video zvuka ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju