Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (74/154) > >>

TopPerfomance4:
drago mi je da ima ovakav interes u skutere i sve što obuhvaća ove mašine od kuta paljenja do svega i da nije sve plug play da postoje razlike

dario007:
Ipak sam se odlucio preraditi pickup,proslicao rupe,skratio dio do lulice vode,cak se i lulicu vode moralo malo pobrusiti.
Slozio stelanje od 16 do 21 stupanj predpaljenja i isprobao par kombinacija.Ostao sam na 19 stupnjeva,tu mi je nekako najzivlji skuter.Zabiljezio sam na bloku pocetnu postavku,tako da se uvijek moze vratiti na staro.
Razmak pickup-magnet sam stavio 0.5mm.

Jos sam malo isprobao stelu karba,na 1.zub nije dobro,ima mi kneglicu kad ga opteretim uz brdo na pola gasa,pa je vraceno na 2.zub.

Blokirao sam i prijenos sa blokadom 3mm i isprobao di je sad najjaci.
Po ovome sto sam vidio sad je to na 10400-10500 okretaja.
Obradom ispuha se powerband brutalno produzio.Prije je s istom blokadom stao na 10200 okretaja,a danas sam ga navrtio 11800 i pod blokadom ide 114km/h,prije je to bilo 105 pod blokadom.

Isprobao i dosta lakse rolice(5.3gr),malo je prevrtavao na 10800,ali ide bas muski,iznenadio sam se.Trebam nesto izmedju 5.5 i 5.7gr

Ubacena i iridijumka denso iw34.

Skompletirane su i plastike i ubacen zadnji rep sa osvjetljenjem tablice.

Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk

TopPerfomance4:
Samo viši nivo nečeš stat dok ne oboriš 140kmh?

dario007:
Na istim okretajima koje sam prije vrtio ide isto kako je i isao,a prava snaga je 500rpm vislje.Budemo vidjeli kako ce biti,za sad mi se svidja :)

SF2 Freak:
Ja montiram blokadu i idem 50kmh ti namontiras blokadu i ides 105kmh. Wtf

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju