Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (64/154) > >>

dario007:
Kaj cu sirocek kad je bio 17.5mm remen,pa nemre nabrat vise...

Danas sam unaprijedio prijenos,bit ce belaja,skuter ide bolesno dobro.

Ditech polutka,mhr multivar i serijski remen,sa specijalom radi lose,ali do 130km/h po satu ne odlazi u prevrtavanje i ide 3mm vislje od serijskog koji je na 17.5mm.

Znaci dobio bolesno momenta,bolje navrtavanje i bolji start.
Okretaji su zakucani i sa blagim prevrtavanjem imam 4km/h veci izlaz na mjerenom mjestu(sto je jako puno jer je skuter i tako isao iznad prosjecno).Moram staviti novi remen jer je ovaj mrtav i na 126km/h krene u prevrtavanje.Sutra ce jos dobiti 0.2gr teze rolice.Sa 7.2gr s orginal kombe,sad trebam 6.6gr.

Nemrem opisati rijecima koliko se unaprijedivanjem prijenosa dobilo,to se mora probat... :toothy10:

Corector:
Stari moj 4kmh je dosta gdje god to mjerio, svaka cast. Planoras li probati onaj novi kevlar? Ja si razmisljam da ga uzmem, jer obicno remenje prebijem u 3000km, evo sad nakon tripcine opet ce izdusit :toothy12:

U pocetku bude sve super, a nakon 3000km gubim onu zivahnost u startu, pa onda dolazi do izrazaja na nekih 50, 60kmh zavoj na serijskoj polutci jer tada digne okretaje, pa onda imam pad okretaja do 80kmh i onda krece prema prevrtavanju..
Uglavnok, imam izrazeno nelinearan prijenos, i to je sve gore s kilometrazok, i ako ga dugo przim, inace doo je hladan bude sve ok. E da, i krajnja padne za 5gpsa nakon 3tkm.
Ovu situaciju sam dozivio barem deset puta na piaggiu, a evo, sad sam je intenzivno pratio kroz 6 dana :toothy12:

dario007:
Danas sam testirao i sa mrtvim remenom nemam vece oscilacije od 100-200rpm nakon 20km gazenja sa ditech polutkom.Ustedi si novaca za kupovinu tih remena i stavi si ovu polutku.Vjeruj mi da ces biti vise nego zadovoljan!

Sa piaggiovom sam imao 800-1000rpm oscilacija s istim remenom.

Corector:

--- Citat: dario007 - 26 Lipanj, 2018, 13:32:32 ---Danas sam testirao i sa mrtvim remenom nemam vece oscilacije od 100-200rpm nakon 20km gazenja sa ditech polutkom.Ustedi si novaca za kupovinu tih remena i stavi si ovu polutku.Vjeruj mi da ces biti vise nego zadovoljan!

Sa piaggiovom sam imao 800-1000rpm oscilacija s istim remenom.

--- Kraj citata ---

E to to, moram je pod hitno naci jer me serijska polutka uviiek jebe kad remen predje 3tkm. Ona ide svakako za pocetak gore.

dacerovs:
Ja imam oscilaciju i sa ditech polutkom, samo meni padnu okretaji nakon 105gps za 200-250 okretaja i siguran sam da ga remen zeza kad se ugrije prijenos sa przenjem 15-20km.
Ali start je nenadjebiv sa tom polutkom i medubrzanja, meni start zakucan od 10950-11050 okretaja od starta do 105gps.
Stvarcica koja totalno promijeni rad prijenosa, must have!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju