Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
Danas kupio neke sitnice pa se bacio na posao.
Uzeo sva nova crijeva: Gorivo,vakum,ulje,semeringe radilice,svjecice.
Bio sam i kod Daxa na kavi,pogledao plastike i zaplijenio mu pia 6.4gr role,kajlu i vezice :D Hvala Dax
Krenuo sam s airboxom:
Oprao filter s dimerom,nisam jos vidio tako zmazan filter.Mulj je isao van.
Oprao odma i airbox.
Odfikario pregradu na poklopcu
Slozio lulicu 19mm od plastike.Ide na konus pa upada u ufrezanu rupu,sjeda odlicno.
Stavio nove serafe
Onda je karb dosao na red
Ociscen,ispuhan i predihtan novim dihtunzima.Za pocetak sam uvrnuo 80 diznu
Sva crijeva zamijenjena,ocisceni rezervari i slozen tank ulja da je curi.
Uljna pumpa ociscena,kao i blok iznutra,nataknuta nova crijeva
Semerinzi slinili i bili preduboko nabijeni,ovaj kod variomata je ribao po lezaju.
Stavljeni corteco na pravu mjeru
Nemam puno slika,ali masu vremena sam izgubio na popravljanje fuseva,radio nove navoje na bloku za pickup i paljenje,ubacio sam i kajlu u advance.Prosirivao biaksom blok jer je stara tipa,a paljenje nova tipa pa su zice kacile od magnet.
Pokupio multivar od tokara.
Sutra nastavak i nadam se opalenje. :)
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
TopPerfomance4:
oće tebe to :icon_biggrin:
Dax:
Sve pohvale na slaganju
To poslozit sve i laganini imat setup za grad
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
dario007:
Upalio je danas,malo sam pozurio prije rostilja,morao sam taktove cuti.
Karb curi iz svakog spoja,izgleda da iglica ne zatvara.Fascinantno,prljavo i sa starim dihtunzima je sve drzalo,sad curi da je to kaos.Nisam imao vremena,pa sam napravio pospremu i zagurao ga u garazu.
Izgubio sam 2h na rezervar ulja,sta god napravim slini na izlazu.Sad je to kap u pola h,kad se zivci oporave,rijesit cu to.
Osigurace klipa sam nove stavio,a za dihtunge se isciganio,pa sam iskopao stare od glave,a donji izrezao iz klingerita i podesio 1.05 squish (13:1)
TopPerfomance4:
Ništa novo koliko je bilo slučajev čovjek vozi auto godinama ne dira ništa mjena ulje kad se mašinu očisti počme sve ić u k ispostavilo se da ta garežina bi brvila sve te problema na motoru :laughing7: riješit češ ti to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju