Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
Tomi_ZG:
Ja ću samo reć da sam extremno oduševljen ovim skuterom i setupom,definitivno najbolji i najbrži base kaj sam ikad vozio,napravio sam danas nekih 30km s njim i poubijao masu gamadi,snaga se oseća :headbang:
3alfa3:
Jesi barem pocistio skut nakon dezinsekcije? :toothy12:
zvonkec92:
Svaka cast Dario, u zadnje vrijeme po nasem forumu se vrte takve turpije kakve okolni susjedi mogu samo sanjati, ovoga ima samo kod nas i na našim prostorima :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :glasses9: :glasses2: :o ;D :icon_biggrin:
Corector:
Evo da i ja kazem jednu posto sam vas pratio.
Sunce ti j**** al ide enerđi, isao sam 100 po autoputi a ovi su prestizali aute i ispreskakali me ko veverica grane kad sam priie njih krenuo :toothy12: i ostavili me da ih nisam vidio.
Najvise sam ga vozio 123kmh po satu,makar bi ga po autoputu prebacio preko 125 jer snaga se oseca, znaci preko 110gpsa odnosno nekih 113kmh sam isao i fakat leti bokte.
Nek ti je vecan taj setup i nek ostane najextremniji daily :toothy9:
Evo snimka gdje brasnari opet tomija
Ni autoput nije dovoljan, tog ima samo kod nas.
dacerovs:
--- Citat: Tomi_ZG - 31 Svibanj, 2018, 20:27:24 ---Ja ću samo reć da sam extremno oduševljen ovim skuterom i setupom,definitivno najbolji i najbrži base kaj sam ikad vozio,napravio sam danas nekih 30km s njim i poubijao masu gamadi,snaga se oseća :headbang:
--- Kraj citata ---
Hahahah
Vidi moju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju