Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (40/154) > >>

RunnerSukosan:
Bolje na zipa ;)

Evo jedna slika od starog k5, samo ajnspric koji nudi vjecno zadovoljstvo bajo moj. Automatski prrstajes biti rob nizbrdica i zalijeganja da ti se ni kaciga ne vidi ;) :glasses9:

dario007:
Vec sam 8 puta raskapao frgu,cistio,stelao plovak itd.
 Svaki put nakon punog gasa pljune gorivo na odusak,nemrem vjerovat...

Jucer je ljevalo iz njega,danas je to puno bolje,al jos serucka.Nemam ideje vise... :help:

Corector:
Nadam se da bus nasao problem, to zna biti jebena enigma da ispizdis  :sad1:

Mene je tak izjebao Minarelli Gurtner 12, pa Gurtner na pezi, i Mikuni 20. Moram priznati da sam Gurtnere bacio u djubre, a Mikunija sam uspio dobiti nakon sto sam kupio dosjed za iglicu plovka...

dario007:
Sutra cu s turpije karb prebacit,iako sam si obecao da necu skidat dijelove s jednog da bi slozio drugi.Pa cemo vidjeti jel me prci karb(koji je bio ispravan) ili je to do tvornickog rijesenja pumpe goriva.
Ostajem bez ideja...

Primjetio sam jedino da je situacija gora ukoliko idem niz brijeg,cujem fa da zatrokira na malom gasu,stanem,okretaji ostanu nize nego inace(znaci zalijeva ga) i obavezno je mokro od goriva kod oduska.

Kad ga isprovociram lijeva na odusak.Znaci dobro ga isturirat na nogari,otpustit gas i kad zadimi na auspuh dat mu 3-4mm gasa.U toj situaciji izbaci 1-2 deci iz karba i ne staje dok god se ne pusti gas.

Corector:
Ajde bas me zanima rijesenje tog problema, fokusiraj se na to!! Koliko znam Dax je izgubio bitku s tim djubretarskim problemom kojo EXTREMNO,ali bas EXTREMNO vadi mast iz mozga.

Meno se kosa dize od takve spoznaje kad se sjetim koio sam se najebao s tim prolemom.
Nadam se da budes sto brze rijesio.
Upravo zbog takvih primjerice stvari, meni je extremno lako i opusteno otkako nemam karbosa. I ne zelim se vise dovoditi u takve situacije jer mi ne pada na pamet izlaziti iz komfor zone :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju