Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (39/154) > >>

dario007:
Hahah,povuklo me  :help:

Corector:
Koji ces setup sloziti ako budemo tripovali? :icon_biggrin:

dario007:
Nardo i 19karb forever! Vrti se samo 500-700 okretaja vislje od leovinceta,a radi i ide neusporedivo bolje. :headbang:

Nardo i dr.evo su najjaci na 9500-9800,sve iznad je prevrtavanje.U krajnjoj nabere 10200-10300 okretaja.

Izlazi sa dosta jakim prevrtavanjem su 6-7km/h vislji sa nardom naspram leovinceta.

Sve su mi rolice lagane,pa izmedju 6.4 i 7.7gr nemam nista.
Moram nabaviti pia 7.5gr koje cu olaksavati.

Tomi_ZG:
Bukvalno si odlepio  :toothy12:

Eto od dailya si napravio turpiju br.2,samo pazi da ti ne zalepi jer nardo na gusu zna bit koban

Sad čekam Dacerovsa da stavi sliku da je Rade kupio batinu 50 za do posla,dućana i kafane  ;D

dacerovs:

--- Citat: Tomi_ZG - 30 Svibanj, 2018, 11:09:15 ---Bukvalno si odlepio  :toothy12:

Eto od dailya si napravio turpiju br.2,samo pazi da ti ne zalepi jer nardo na gusu zna bit koban

Sad čekam Dacerovsa da stavi sliku da je Rade kupio batinu 50 za do posla,dućana i kafane  ;D

--- Kraj citata ---
Tomi, sad kad probas dailya, neces se vise htjet vozit na nicem drugom, vrti se samo 500 okretaja vise, a ide duplo bolje. Cak mogu reci da ide odlicno s obzirom da je to Drevo gore.

A sto se batine tice hahahha zaboravi, ja bi ga odgovorio od tog cina.
Ja vec duze vrijeme planiram nekaj posebnije štiritaktno tandrkalo nabavit al nema se bas para za te egzibicije.
Plan, Piaggio Fly 504T i gore stavit od VXRa masineriju, ja mislim da bi to kidalo. Vidio sam na njusci jednog Flya sa masinim od VX125 rajnera pa znaci da to ide na njega.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju