Tehnički kutak > Garaža

Pokrpani NRG Power by dario007

<< < (35/154) > >>

TopPerfomance4:
112 i to još sa leo vince tourer spuhom ovo šta radiš su neviđene stvari izvačiš maksimun iz tog base-a

kos7:

--- Citat: dario007 - 27 Svibanj, 2018, 11:03:00 ---Kos-pijan si jos,nista ja to nisam povezao sta si napisao...

--- Kraj citata ---

u prevodu, cini mi se da bu to islo jos jace

Corector:
Toga ima samo kod nas!!!!

Samo extremno braco, samo visi nivo!!!!

Kod nas 50ccm prebacuje stoju, i base 110. Samo nek je extremno!!!!

Sad bi iso montirsti getribu od +50% ali je skundar u pitanju pa treba upredavat i zajebavat se.  Cisto da vidim dokle se naga osjeca.

Bogami dobri si upregao ovu masineriju, mnogo mi se svidja rezultat. Base bi trebao ici 120 po satu sa serijskom getribom, toliko sam ganjao raznu zamorcad.

dario007:
Ovaj moj sa serijskom nije isao preko 108km/h po satu.

Sad sam jos malo olaksao rolice(7.7gr) i poslozio da taman krene u prevrtavanje kad krene posustajati.Negdje oko 115km/h.

Raspirio sam ga sad 123km/h po satu,moram opet paliti gps,posto do sad nije isao preko 118km/h :)

3alfa3:

--- Citat: dario007 - 27 Svibanj, 2018, 17:44:18 ---Raspirio sam ga sad 123km/h po satu,moram opet paliti gps,posto do sad nije isao preko 118km/h :)

--- Kraj citata ---

7-10% laze sat na NRG Power (na mom je to bilo 8% - ovisi cak i koja je i koliko je potrosena prednja guma, malo, ali ovisi). Ali da, nateraj ga na 100 po GPSu, vidi koliko je tada na satu i sve preko 100 je postotak koliko laze (a laze linearno jer je digitalni tako da nije problem kasnije po satu izracunat stvarnu brzinu)  ;D

(mozes i na 50 km/h, ali onda sve kaj je preko 50 podijeli sa 2)
itd

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju