Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
dario007:
I ovo mi je jako sporo,tak da na 50cc nebi isao,a glavu 4 kuta za 70cc nemas koliko znam :)
Corector:
--- Citat: dario007 - 22 Svibanj, 2018, 11:05:59 ---I ovo mi je jako sporo,tak da na 50cc nebi isao,a glavu 4 kuta za 70cc nemas koliko znam :)
--- Kraj citata ---
Glavu izbunaris, nista danas nije problem. Aj nadam se da budemo.stali na crtu s runnerom. Imam feeling da malo bolje grabi ???
dario007:
Nema frke ;)
Malo je bolje stanje sad kad sam olaksao rolice na 8gr,za neku finesu bi trebalo jos malo olaksat(tipa 0.2gr),al ide fino...i mene bas zanima razlika...
dario007:
Opet je nastupilo jedno slepanjeeee...hahah
Stelao blokadu i drzao pun gas te palio i gasio blokadu,bas je lijepo pucalo jedno 3-4 puta i onda se samo ugasio.Nebi ga upalio da si majka isusova,ono kao da se javlja ali nece sastavit,goriva ima,iskre ima.
Nasao komadic stranog tijela u svjecici pa sam se malo usrao na prvu,kasnije zakljucio da je to usisna lamelica.
Zvao druga dacerovsa,pa me odslepao jedno 3km do doma.
Doma raskopao usis i evo sta se desilo
Usisna lamelica se razletila,dijelovi lamelice po svuda.Nadam se da nije nis drugo najebalo,karbonske su pa nebi smjelo nis po lampi dobit.
Cekam dacerovsa da napravi drugu da to skarabudzim gore.Nebum vise pucao s blokadom :D
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk
aragonY:
Hahahaha hoce to kad se nalozis na japanske two step kompliacije ;D
Sreca pa su karbonske, nek si ih uredio rokii ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju