Tehnički kutak > Garaža
Pokrpani NRG Power by dario007
TopPerfomance4:
Nek ti je blagoslovljen nrg bit će to fino skuterče
dario007:
Ja sam bar znao da kupujem zamorce,a takve je i bila cijena. ;D
Al svejedno,ovo tvoje je tesko nadmasiti.Ovaj ce bit u pogonu kroz 2 tjedna sigurno,racunajuci i lakiranje...
Hvala,trebat ce mi srece ;)
Hvala TopPerformanse4
Tomi_ZG:
--- Citat: aragonY - 28 Travanj, 2018, 11:24:26 ---Jel se meni čini ili si ti uspio naći zamorče u rangu stanja mog runnera od prošle godine?
--- Kraj citata ---
Ti si i dalje prvak u toj kategoriji ;D
Corector:
Cek cek, bio bi pjurdzetisa, a trazis deklo s kurblom? Nema potrebe za tim, sta ce ti kurbla, tu si odmah ustedio 2 gajbe piva. :headbang: Ne koristim ja termin "extremno" uzalud.
Vidis, cim pomislis da budes pjurdzetisa, odmah ti se otvaraju extremne ustede :toothy10:
Ti vidi sta i kako, pricekaj jos malo da vidis u kojem smjeru ici, ali razmisli, zapravo vidi, probaj sam koliko ti je i da li je nrg power drazi i bolji od prethodnika. Ja bih njega slozio kao primarno vozilo jer mi je osobno drazi za vozit barem dvostruko od mc3 serije.
E sad ovako, ako fakat slucajno budes zainteresiran, evo ja bih ti mogao proslijedit ovu danasnju berbu purejet masine za 50kn (10kn ide meni zarade jer sam isprljao malo trenirku, i ruke, to je za deterdzent, i moras mi obecat da ces platit porez drzavi to ti je nekih 2400kn jer sad vuku poticaje da mogu otic na godisnji na izolirane otoke). Instalaciju ti isto dam, to cemo ispod stola proslijedit.
Tuning purejeta ti je veoma jeftin, igranka i experimentiranje takodjer. Tebe kao korisnika neke stvari uopce ne moraju dirati, jer zaboravis na njiih koliko.su vjecne, jednostavno su konstanta koja se ne dira, primjerice kao rama na karbosu. Tipa struja i to, ne treba se opterecivati s tim, samo se fokusiras na ono bitno sto utjece na promjene performansi ako se experimentira. Evo konkretan primjer igranja sa smjesom. Tu nemas skupih dijelova, mapu ti ja kopiram koju hoces pa isprobavas razlicite smjese, imas ih 3 na raspolaganju koje su dobre, jedna extremno stedljova, druga sportska tvornicka, i treca malossi. (Moze se slozoti na prekidac da saltas mape i smjese, tako sam jednom malom iz kvarta slozio kad se hoce trkat kljuc za kljic, samo presalta na sportsku smjesu, a kad mora tripovat do zenske u Karlovcu onda prebaci na stedljovu smjesu, jedno 3dcl uspara na 100km). Dalje se mozes igrati s dzankem protiska goriva, to ti je mehanicko odvrtanje i zavrttanje gdje se ogras s omjerom smjese. Kod bogatiie smjese imas momenta, ali nece u visoke okretaje i obrnuto...
Onda mozes probusiti leptir gasa do 21mm, moze se i bez njega ako hoces jos veci fi usisa. Znaci vrlo jeftino, to je najbitnije, a tuniras kobajagi.
Od mehanike ti treba termo grupa i variomat, pozeljna je i getriba da izvuces jos krajnje, makar je i serijka kul. Spuhce je pozeljno TT, ZX s dugok granom obavezno.
Ide on dobro i sa drugim dijelovima, ali dalje od ovog nemas potrebe.
Sto se tice termo grupe, mislim da bi dobro gurao prosireni serijski cindar s 42mm, aako bi se islo na 70ccm, u slucaju 4kutne glave, tu moras izbunarit samo malossi ili polini glavu za injektor, kstalo ti pase od karbosa, dr evo,malossi, polini, dule, i tako slicbi kitevi.
dario007:
Onda trebam cep za deklo i glavu malossi s 4 kuta,ostalo imam.Doduse nemam tt ili zx,al imam sprintera,koji je jos momentniji od tt-a
Nije li problem sa hrđom u tim blokovima sa smeca?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju