Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
aragonY:
Tragovi honovanja = perverzija :o
Tomi_ZG:
Daj montiraj taj 210 ne znam kaj čekaš,baš me zanima kak će to ić,još na to nakačit neki veći karbos i bude za oskara
--- Citat: aragonY - 03 Kolovoz, 2018, 14:14:59 ---Tragovi honovanja = perverzija :o
--- Kraj citata ---
To je radio lik koji se može nazvat majstorom al doslovno,nema toga kaj taj ne zna napravit i to sve pedantno
aragonY:
--- Citat: Tomi_ZG - 03 Kolovoz, 2018, 14:32:27 ---To je radio lik koji se može nazvat majstorom al doslovno,nema toga kaj taj ne zna napravit i to sve pedantno
--- Kraj citata ---
Alal mu vera, ovo je ko iz tvornice al bukvalno ;D ni kinez ga ne zna ovako obraditi.
Tomi_ZG:
A čuj taj ima svakakvog alata i strojeva da se smrzneš,a i znanja,za ono kaj drugi kažu ne može se ili prekomplicirano je on to napravi za oskara žmireći na jedno oko
SF2 Freak:
Vrhunski nemam rijeci. :notworthy: Neznam samo kak se suzdrzavas da to vec ne nakacis na copericu.
--- Citat: Corector - 17 Srpanj, 2018, 12:15:05 ---I meni isto najljepse do 80kmh, sve preko je izivljavanje.
--- Kraj citata ---
Ti ni nemreš brže :toothy10:
Pod normala vozim se od 80-90 tu mi je ok. Jos imam i 10kmh lufta za preticanje.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju