Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
Corector:
Ajmo Mrale nemoj da zapostavis tripersku masinu, ili ces ove godine s necim drugim? Galaxy je za osvajat galaksije.
zvonkec92:
Apdejt, plan je bio odjaviti ovo vozilo jer ga godisnje 2x provozam, trebat ce uskoro opet swapat 200 masinu nazad te se jebat sa pripasivanjem CVK karba tak da bu opet stajao mjesecima a za to mi rega netreba pa sam mislio ustedit koju kunu s obzirom da imam hrpetinu reganih vozila a nestignem ih sve vozit al uletila mi je u zadnji cas ponuda za trip do Krka a posto nemam nista prostranije ni udobnije od njega ipak sam ga odlucio regat. Sve skupa je ispalo 670kn, valjda necu propast za tu sicu. Posle rege se sjetio da nisam vec dugo gledao ulje u kocnici pa sam i to malo osvjezio sa friskim i odma se osjeti razlika...
Deki.:
Moraš skupit sve!
https://www.facebook.com/groups/293778644089352/permalink/2402115539922308/?sale_post_id=2402115539922308
zvonkec92:
Neki dan opet bio u nabavki i nadopunio štek dijelovima koji vise ne postoje a posto se ne mislim odreci ovog motorica red bi bio opskrbiti se nekim dijelovima koji bi mozda mogli krepat puknut kaj vec, sve kaj sam nabavio je ganc novo, stare zalihe bivseg Zongshen Hrvatska iz Rijeke.
Vragolasti Denis:
Ovo se zove biti spreman na sve. Sigurno je u pitanju bio veliki popust
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju