Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (53/56) > >>

zvonkec92:
I dalje je to slabo za dvoje i za tripovat nekam dalje najljepse ide kad sam sam i u tom slucaju je ovih 200cc skroz dovoljno, a ono vozimo se kak i svi ostali, tu i tam nekog prestignemo al mu treba mast vadit cijelo vrijeme. Zg - Slunj 4.8 litara a solo mi nejde preko 3l

Corector:
Pretovar je zajebana stvar!  Tu sve trpi, cak i vozac!
Zanimljivo mi je kako ti je toliko skocila potrosnja, ja sam Elistarče gasirao stalno i izmjerio sam tocno 3l. Zapravo znam za te skokove potrosnje na karbosima, meni su uvijek bile visoke.
Steta sto nisam stigao probat motorče, ali za manje prometne ceste to je cist ok.

zvonkec92:
Ma i za ovu cestu di smo bili je dobar ali bez suvozača. Trebaju mi pod obavezno tvrđi amortizeri bez toga više ne tripujem nikuda, msm ide i ovak kak je sad ali ja bi njega još natovario a u tom slučaju ovi federi postanu premekani

zvonkec92:
Vratio 150cc masinu dok je 200 na stolu i sad tek vidim kolko tih 50cc radi veliku razliku. 200 u dvoje ide bolje od 150 s jednim. 200 masinu ispada da sam đaba raskapo jer nevidim nigdje nikakve probleme niti odakle bi spena dolazila jedino logicno objasnjenje da je ostala od prije jer kako sam ju kupio nisam prao blokove iznutra pa je vjerojatno po coskovima toga bilo. Promjenit cu par lezajeva u getribi preventivno a ostalo kako bog da, sklopit i nazad s njom na motor... Primjecujem i jako veliku razliku u omjerima getribe izmedu 125 i 200 bloka jer sa istim setapom lancanika 125 (150cc) ide pun k**ra* sporije od 200...

robyakarider:
ma vidilo bi se odmah da se nesto rasipava, nema od kud doci celicna spena
jedino mi na pamet pada zvono kvacila ako ima plivajuce?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju