Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (47/56) > >>

dacerovs:

--- Citat: Dmiki - 02 Prosinac, 2019, 08:26:06 ---Jeste,gledao sam,oko 20e je. Zato sam i mislio da ga kupim...al nadao sam se da se oseti neka razlika...

--- Kraj citata ---
Ako doradis glavu, prosiris usis, poliras kanale, veci ventile stavis pa te onda mozes veci karb stavit da bi to imalo dobrog ucinka.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zvonkec92:
200cc ima vece ventile od 125, zato covek i pita dal da stavlja veci karb koji inace i tvornicki ide na 200cc a moje iskustvo govori da nejde nis bolje sa vecim karbom, razlika je jako mala i neznatna

Dmiki:
Jeste,od 125cc je glava,ali da ne veruje covek,to je izgleda neki mutant agregat,ventili su fabricki na njoj usisni 32mm a izduvni 26mm...kao na glavi od 250cc...

zvonkec92:
to su ventili od 200, 250cc ima 34.5 usis i 29 izduv.

zvonkec92:
Neki dan promjenio gume

a danas pripremao 200 masinu za pjeskarenje. Zatvorio usis i ispuh, maknuo alnaser i umjesto njega nasadio plasticni cep kojeg sam prethodno napravio na strugu. Necu tak grdu sa 3 razlicite boje metat na motor a i ljevi dekl je sav stumban i ostecen. Mislio sam nositi negdje na pjeskarenje ali mislim da mi niko nece pazit niti zna di treba pazit da ne sjebe semeringe i neke bitne stvari pa cu sacekat toplije dane i sam si to odradit.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju