Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (45/56) > >>

zvonkec92:
Kod nas se broj masine ne upisuje u saobracajnu tako da se moze radit sta oces :D

zvonkec92:
Draga braćo moram da se pohvalim današnjim izvanrednim šopingom, ubo sam stvari koje se u Banana državi vise nemogu naci niti se vise proizvode za ovo vozilo... Nasao sam rudnik u kojem su ostali zadnji komadi zapakovani u celofan i cekali samo mene sve od 2012. godine. Rođak mi odkupio skladiste sa preostalim djelovima od bivseg distributera i zastupnika Zongshen Hrvatska pa sa se ogrebao odma za najvrijednije komade plastika. Posto ovo motorče ne planiram nikada prodavati uzeo sam te rezervne plastike za nedaj boze da se koja oguli ili pukne, takoder imam i oba sjedala samo nisu na slikama. Sve sa slike dobio za presmjesnu cijenu, takoder kupio i novi set plastika za onaj 6. kinez iz šteka ali o tome u njegovoj temi

Dmiki:
Neverovatno kakvu ti srecu imas sa tim motorcetom i delovima za motore...

Dmiki:
Nego,Zvonkec,jedno pitanje imam. Kod mene je karburator pz26,a sad mi je motor 200cc,nije vise 125cc. Mislis li da cu postici nesto ako stavim pz30 karburator? Moram da napomenem da je i na ono kao usisno grlo ili kako se vec zove gde je karburator usrafljen  otvor 26mm,a da su mi na glavu ventili 32 i 26mm.

dacerovs:

--- Citat: dacerovs - 01 Prosinac, 2019, 09:56:38 ---Pa ostavi 26mm i nastelaj ga, veca dizna i veca ler dizna te reguliraj seraf smjese i to je pusi smouk.

Koliko je mm ulaz na glavi poslije prirubnice di kacis karburator??
Ako nije veci od 26mm, nemas potrebe za vecim karburatorom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju