Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
PchelaUbica:
Kad se udruže ovi kosooki balkanci pa to ce da bude opšti haos :D
zvonkec92:
Hteo bih da kažem da to neće baš biti moguće, mora bit povezan direktno na radilicu i vrtit se u smjeru kontra od radilice inače nema dejstva. Mislim da je puno lakše nabavit ovakvu mašinu i malo prepravit ramu da stane gore i to je to, svi nosači pašu osim tog prednjeg djela di je uteg
Dmiki:
Jeste lakse nabaviti takvu masinu,to stoji,ali posle mi se ne uklapa broj motora. Posle bi morao ili prekucavati broj,sto nije legalno,ili atestirati sto je kod nas ...pa da kazem skoro nemoguce..Mozda kod vas u saobracajnoj ne pise broj motora jer je potrosan,al kod nas jos uvek pise...Tako da mi je lakse da probam da ga nabudzim. A znam da je vezan na radilicu i mora da bude u tacnom polozaju u odnosu na radilicu...zamislio sam kako bi mozda moglo da uspe. A mislio sam da ga stavim u posebno kuciste,koje sam mislio da napravim od neke cevi,i usrafim na ta dva srafa na prednjem drzacu gde je i drzac motora....videcemo...probacu pa sta ispadne..i ovog puta cu da slikam...ali ako ne uspe necu da okacim slike.. ;D da se ne brukam..
stipe:
--- Citat: zvonkec92 - 22 Studeni, 2019, 00:19:02 ---Hahahah ovo si iskemijo svjetski :icon_biggrin: Šteta dobar ram ima potencijala za neku jaču mašinu na brzine :D A ovaj tvoj megeli predobro izgleda, volio bi ja jednog takvog imat al ne sječam se da sam to ikada vidio u HR izgleda da ih nema na našem tržištu
--- Kraj citata ---
megelija ima tu u zadru, u autohrvatskoj...
bar je bilo prije par godina, ne znam jel jos uvik ima...
Corector:
Jest bili su i kod nas, mislim da je Pro Moto imao. Sjecam se i onog Zongshena mislim da je bio 250ccm, znaci ispostovo sam ga s aeroxom na Velikogorickoj jedno 4 semafora, do 90kmh.
Nije ni cudo zasto su se slabo prodavali, nit ide nit ima kvalitetu, a od motora se ipak trazi visi nivo i ide se na provjereno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju