Ostalo > Motocikli
Zongshen 125
dario007:
Nije li ovo Zvonkecova tema??Bolje da si svoju otvorio pa ubacio te sve silne slike
Dmiki:
Jeste Zvonkecova,i ja nikako nisam hteo da mu kvarim temu. Ubacio sam slike jer je to on sam predlozio iz razloga sto sam zahvaljujuci njegovoj temi prepravljao slican agregat. Slazem se da su onih sledecih par slika ne vezanih za temu,ali sam procitao da je dr. za gy6 pa sam zato i njih okacio cisto da bi ih on video...pomislio sam da ce mu biti zanimljive. Ali ako Zvonkec smatra da sam pokvario temu i da treba da ih obrisem,bez problema cu ih sve obrisati.
dacerovs:
--- Citat: Dmiki - 24 Studeni, 2019, 23:28:01 ---Jeste Zvonkecova,i ja nikako nisam hteo da mu kvarim temu. Ubacio sam slike jer je to on sam predlozio iz razloga sto sam zahvaljujuci njegovoj temi prepravljao slican agregat. Slazem se da su onih sledecih par slika ne vezanih za temu,ali sam procitao da je dr. za gy6 pa sam zato i njih okacio cisto da bi ih on video...pomislio sam da ce mu biti zanimljive. Ali ako Zvonkec smatra da sam pokvario temu i da treba da ih obrisem,bez problema cu ih sve obrisati.
--- Kraj citata ---
Nemoj nista brisat, ako odlucis otvorit svoju temu sto bi bilo jako dobro, onda se lagano prebace slike iz ove teme u tvoju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
zvonkec92:
Neka ostanu slike, ovo je i onako jedan jedini kinez na balkanu zajedno sa mojim kojeg je neko odlucio predstaviti na internetu pa neka sve bude na jednom mjestu, ako ce miki jos nesta radit oko tog motora onda cemo lako napravit novu temu samo za njega :icon_thumright:
Dmiki:
Miki ce preko zime probati da nabudzi kontrateg na tu masinu...da li ce uspeti,ili ce nesto us.ati,videcemo... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju