Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (33/56) > >>

dario007:
Daj te setove dihtunga nemre potrosit cijeli ovaj forum skupa,nemoj pretjerivati.

zvonkec92:
e sad ću baš i 12. set kupiti  :lolboljesuti: :thefinger:

trebat će mi jer uskoro moram od kvada mašinu predihtat, i još onu petu iz šteka. usrala mi garažu curi ulje iz nje

zvonkec92:
Apdejt, zaboravio sam javit još prije tjedan dana sam obavio regu sa motorom. Na tehničkom niko ama baš ništa nije pitao za kiler, brijem da ga lik nije ni skužio pogledao je samo žmigavce svjetla i broj šasije, slikao ga fotićem i to je tehnički pregled koji košta 127kn  :sad1: Obavio dalje papirologiju, konačna cifta je odlična, sve skupa me ispalo 647kn sa osiguranjem sa svim.

zvonkec92:
Uzeo iridijumku nekog cudnovatog izgleda za kinesce, za zivo cudo svjecica radi savrseno i odlican fedbek ima na aliexpressu, ak se pokaze dobra uzet cu ih jos za u stek

Corector:
Mrale posto je ta iridijumka i tko to proizvodi? Otkako sam izrudario svijecke za trecinu Gyrosa, i testirao ih, vec 3god. extremno sam srecan covek. Nema nikakve razlike cak niti u usporedbi s Iridiumkom koja kosta 12x vise. A probao sam i ja tih kerefeka.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju