Ostalo > Motocikli

Zongshen 125

<< < (26/56) > >>

Corector:
Ovako se ne sjaji niti nova masina, i jos gdje je karter :o
E mrale sta pise koji je to broj ler dizne? Takav koncept se lako zacepi jer je duga, a rupa recimo 0.38 je duboko unutra malo nakon sredine, a prije toga je 1mm.

Razmisljao sam da je preradit tu diznu, recimo da se cijelom duzinom razbusi na 1mm i onda se na samom pocetku ponovno izbusi recimo s 0.4mm. Tako da bude po uzoru na glavnu.

dario007:
Motor je kao nov,svaka cast sto ga cuvas i pazis toliko.

S cim si to snimao,super je snimka?

zvonkec92:
Ler dizna je standardna kao na PWK karbu ( vecina Keihina djeli iste dizne ) U serijali je ja mislim 38 ler dizna ili cak 35 nisam siguran a ja sam stavio 40 jer od kako je 200cc glava na 150 cilindru falilo je juhe u donjem spektru gasa zbog povecanog kompresionog prostora u odnosu na 125 glavu na istom cilindru. Za svoje godine cisto super izgleda, 2009. je proizvodnja.

Snimano sa Xiaomi Mi Max 3 :)

Corector:
Zvonkec moram priznati da si me inspirirao s ovom cistocom, otkako sam prestao zapostavljati sebe, skutercad su mi otisla u k**ra*, ali vratiti cu im onaj stari sjaj makar na jedan dan :D

zvonkec92:
Veceras sastavio do kraja i zadnju rezervnu mašinu iz šteka. Na njoj je trebalo samo staviti gear position senzor i dihtung na desnom deklu/poklopcu kvacila. Znaci sve 3 masine su zavrsene do kraja, komplene i nista im ne fali, u sve 3 sam nalijao po 2 litre ulja neka se pacaju zupcanici da ne zahrda od stajanja jer je pitanje kad ce i dali ce to ikada u opticaj ici :D jer se sadasnja masina ne misli pokvariti u skorije vrijeme

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju