Tehnički kutak > Garaža
Yamaha maxster 125
ajlavsrku:
Pa nemoras je cijelu bojat,obojaj samo dio di je ogrebana ako je ostatak boje ko nov,iza samo ispoliras cilu plastiku a mozes i cijeli skuter nije to problem neki
TopPerfomance4:
Poseban skuter defintivno dizajn je konkurentan runneru "sportski izgled" kako se ponaša dali je stabilan kakva mu je isporuka snage
aragonY:
Ne bih da pljujem sad, samo iznosim svoje mišljenje. Od podnica pa nazad mi je super dok je prednji kraj siromašan nekako naspram ostatka skutera i previše me podsjeća na na pežu da bi mi se sviđao ;D
Ali da je unikatan i da mnogi nisu čuli za njega, to stoji. I u dobrom je stanju koliko vidim tako da, puno sretnih kilometara :icon_thumright:
sts727:
Plastika je već kupljena. Trebala bi doći kroz par dana. Odlučio sam ne bojati plastiku jer je mala razlika u cijeni. Skuter je cijeli ispoliran prvi dan kada sam ga dobio.
Što se tiče voznih osobina vrlo sam zadovoljan. Nema uvijanja, izrazito stabilan a Brembo kočnice grizu ko lav antilopu😀
Što se tiče ubrzanja i isporuke snage je ko i svaka druga 125-ica. Do 70 kmh nabere brzo a poslije lagano do 100 po satu. Pun gas nisam još isprobavao jer je još u fazi razrade😀😁😂. Još nisam potrošio pun tank pa ne znam potrošnju ali mislim da će biti oko 3-3,5 lit.
Nemoj mi pežolina spominjati😄😆. Od 2016 kada sam se riješio i zadnjeg francuza u obitelji na parkingu smiju biti parkirana samo japanska vozila....
Zna li netko koje ulje ide u getribu? U manualu nisam vidio koje ide???? Ili ne vidim dobro.
TopPerfomance4:
Možeš ulit hipenol sa ine a možeš i tražit u obližnoj trgovini autodjelova uljeza automatske mjenjače znat češ koliko ti treba kad izliješ već postojeću količinu ulja i po tome se ravnaj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju