Tehnički kutak > Tuning skutera
Pitanje o dizni i karbu
majcan.tin:
Runner sa polini corsa 70, karb je serijski 17.5, dizna 70, pa me zanima dali je to idealna dizna? Trenutno je gore serijski airbox sa mallossi crvenim filterom, mozda bi stavio neku gljivu gore, pa me zanima kolika dizna bi onda trebala ic?
Trenutno je na njemu leo vince hand made, i razmisljam stavit rekorda ili yasuni r..koliko auspuh mjenja potrebu za vecom diznom?
aragonY:
Niti je idealna dizna, niti karb. A sudeći po ovom "leo vince handmade" spuhu nisi ni ti baš idealan za uštelati taj setup..
Mislim da je corsa po snazi slicna mhr replici tako da mozes skoknuti u dariovu temu o njegovom nrg-u pa se edukovati o setupu ako ti se da..
Moja preporuka bi ti bila da malo upotrijebis trazilicu, istrazis kako nastelati base kit, kupis si base kit, corsu prodas, kupis serijski filter zraka i bacis se u stelu tog..
Ako ces zanemariti sve napisano onda bar nemoj voziti sa tim postavkama jer ce ti uskoro biti cvik cvik party, ako ga vec koji put nisi imao..
Kamba:
--- Citat: aragonY - 15 Travanj, 2018, 11:44:24 ---Niti je idealna dizna, niti karb. A sudeći po ovom "leo vince handmade" spuhu nisi ni ti baš idealan za uštelati taj setup..
Mislim da je corsa po snazi slicna mhr replici tako da mozes skoknuti u dariovu temu o njegovom nrg-u pa se edukovati o setupu ako ti se da..
Moja preporuka bi ti bila da malo upotrijebis trazilicu, istrazis kako nastelati base kit, kupis si base kit, corsu prodas, kupis serijski filter zraka i bacis se u stelu tog..
Ako ces zanemariti sve napisano onda bar nemoj voziti sa tim postavkama jer ce ti uskoro biti cvik cvik party, ako ga vec koji put nisi imao..
--- Kraj citata ---
Znaci pomogao si mu nikako i jos se sprdas s deckom.
Repliku su vozili na 17.5 karbu i na zx-u,kad vec kazes da je corsa slicna. ::)
Ako ce se samo pregledavat stare teme kako ces ti onda suvisno komentirat?
Ajmo sad konkretno o motoru...pogledaj koji je tocno LeoVince,pise na topu, ako je zx onda je to u redu, malo ce prigusit corsu pa ce i 17.5 karb biti okej. Ali naravno moras ga ustimati,dizna ispod 80 nikako nebi smjela biti po prijašnjim iskustvima..prije oko 85. Gljiva nikako,tu ideju odma odbaci i ostavi airbox za crvenom spuzvom. Ako stavis yasuni R onda bi trebao uzet karb 19. Radilica ti je serijska?
TopPerfomance4:
Koji ti je filter zraka želiš li iskoristit taj kit potpuno reci svoje namjere da ljudi znaju šta če ti reć
Kamba:
--- Citat: TopPerfomance4 - 15 Travanj, 2018, 12:40:30 ---Koji ti je filter zraka želiš li iskoristit taj kit potpuno reci svoje namjere da ljudi znaju šta če ti reć
--- Kraj citata ---
Jasno pise koji mu je filter zraka,a bome je i namjere izrazio
:toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju