Tehnički kutak > Tuning skutera

Repariranje auspuha SC08

<< < (2/3) > >>

gazimestanivoje:
nije ostecen,nego kontam da je samo izraubovan,naime bio sam na servisu jel mi nije vuko.
majstor je reko da sad ako bude trom moze bit samo auspuh(nove morini rolice,remen,feder kvacila,dizna makismuma svjecica).
A kako je trom na startu tek na srednjim obrtajima dobije pravo ubrzanje,kontam da je auspuh.
moguce da je i feder kvacila jer je novi???
štajaznam.

Shiltac:

--- Citat: Ceki21 - 14 Listopad, 2008, 00:20:04 ---serijski je i nema vune, unutra ima pregrade nekakve koje ne vaditi naravno
a ak ga neces, slobodno ga meni prodas, meni bude posluzil :)

pogle mojeg (mc3) sa 08 i nekim sitnicama dorađenim

sa mojih onda 110 kg :D i da nisam sagnut bil...

--- Kraj citata ---

aj ceki nemaš ti samo spuh...

dino gp1:

--- Citat: Ceki21 - 14 Listopad, 2008, 00:20:04 ---pogle mojeg (mc3) sa 08 i nekim sitnicama dorađenim

--- Kraj citata ---

:o
Tako je i meni ubrzavao sa malossijevim spuhom i multivarom ali mi se kazaljka počela kod 93km/h zaustavljati, pa sam se trebao sagnuti da bi još koji km/h izvukao, ovaj tvoj ide predobro ako još uzmeš u obzir težinu zbilja fenomenalno :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: dino gp1 - 14 Listopad, 2008, 08:46:44 ---
--- Citat: Ceki21 - 14 Listopad, 2008, 00:20:04 ---pogle mojeg (mc3) sa 08 i nekim sitnicama dorađenim

--- Kraj citata ---

:o
Tako je i meni ubrzavao sa malossijevim spuhom i multivarom ali mi se kazaljka počela kod 93km/h zaustavljati, pa sam se trebao sagnuti da bi još koji km/h izvukao, ovaj tvoj ide predobro ako još uzmeš u obzir težinu zbilja fenomenalno :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Na ovoj snimci je u igri malossi sport ;)

gazimestanivoje:
Jel mogu dobit kakav smisleni odgovor il cemo jos 500 postova o Cekijvom skuteru?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju