Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Dakle, vile su gore! Skuter se NEUSPOREDIVO bolje vozi. Apsolutno isplativa nadogradnja, hvala svima na pomoci i savjetima oko toga! :headbang:
Znaci iz ovog:
U ovo:
Ugraden je i novi set lezajeva volana, kao i tekucina za kocnice Motul RBF 660.
Postelao zadnju kocnicu. Ocistio prednji kraj ispod plastika i plastike, prednju celjust raskopao i pocistio te podmazao klizace. Bravicu komplet raskopao. Popravio navoje za retrovizore sa helicoilom... Svasta se radilo, prednji kraj je sad mehanicki tip top.
Cekam da mi stigne centralni nogar pa se bacam na zamjenu selena i zadnjeg amortizera da zakljucim pricu oko ovjesa.
BP:
Danas sam namontirao manje dizne za ler i cok. Ler 46 umjesto 50, cok 55 umjesto 60. Smjesa je jos uvijek lagano bogata, i jos uvijek imam skroz lagano cukanje na 1/4 gasa. Ali sad radi super i dobro ide. Te se vise ne gasi/ne zalijeva na leru.
Manual kaze da spustim iglu ili da stavim klipic sa vecim konusom. A igla mi je na najnizoj poziciji i trenutni klipic je sa najmanjim konusom (bogatija smjesa). Pa reko idem zaje manual i dici iglu za jedan zub. Tu je jos bolje poceo raditi i jos bolje ici. Znaci na lagano bogatoj smjesi sam dizao iglu i dobio bolje ponasanje motora :icon_scratch:
Sta da radim? Da ostavim tako par stotina km pa pogledam kako ce ofarbati svjecicu, danas sam napravio oko 15-ak km. Da napravim plug chop na par pozicija gasa? Ili da odmah narucim klipic sa vecim konusom, posto je stari vlasnik stelao za gljivu a i tako je bilo prebogato?
luka_vxr180:
jel mi mozete rec koji je disk i kakav je ?
Toni46:
--- Citat: luka_vxr180 - 11 Travanj, 2018, 15:42:51 ---jel mi mozete rec koji je disk i kakav je ?
--- Kraj citata ---
Braking
luka_vxr180:
--- Citat: Toni46 - 11 Travanj, 2018, 18:05:12 ---
--- Citat: luka_vxr180 - 11 Travanj, 2018, 15:42:51 ---jel mi mozete rec koji je disk i kakav je ?
--- Kraj citata ---
Braking
--- Kraj citata ---
a jel znas di ga mogu narucit?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju