Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (69/79) > >>

Pupo:

--- Citat: Corector - 17 Ožujak, 2019, 20:26:42 ---Visi nivo, svaka cast. Jel treba pomoc sta? Evo mogu preporucit tko dobro pere blokove iznutra, tko izvana... samo da sto prije taj monstrum vidi ceste pa da odradim koji stiskavac makar se zaglavio klipic od gasa :toothy10:

Zanimljivo je ovo s alatom za centriranje blokova

--- Kraj citata ---

Moze preporuka nekog tko dobro farba blokove temeljnom?  :toothy3:

Prebi:
Bivsi vlasnik moje srke pituraje cilindre i izvana i iznutra, siguran san da je dobar i za blokove  :hahahaha:

Ako hoces kontakt, dam ti ga hahahaha

zvonkec92:
Prebi, taman ja htio spomenut naseg druga Marijana  :laughing11:  najbolji maler u ovom djelu balkana

BP:

--- Citat: RunnerSukosan - 17 Ožujak, 2019, 19:31:43 ---Napokon.nesto zanimljivo na forumu! Delta je iz zadra pa nek te ne cudi.. Kad se strojno obradi biti ce pic pic. Ove sezone je u pogonu?

--- Kraj citata ---
Stari moj, ajd sta je izrezano ali kako je izrezano to je smjeh zivi. Moram stavit sliku
Za mjesec dana mora bit na cesti :)
--- Citat: Pupo - 17 Ožujak, 2019, 19:51:36 ---Nema labavo kod tebe. Samo naprijed.

--- Kraj citata ---
Hvala!
--- Citat: Corector - 17 Ožujak, 2019, 20:26:42 ---Visi nivo, svaka cast. Jel treba pomoc sta? Evo mogu preporucit tko dobro pere blokove iznutra, tko izvana... samo da sto prije taj monstrum vidi ceste pa da odradim koji stiskavac makar se zaglavio klipic od gasa :toothy10:

Zanimljivo je ovo s alatom za centriranje blokova

--- Kraj citata ---
Hvala hvala, al ovo ti je ko opel, to se ne pere, to se brusi, pjeskari i farba. A kad cu ih farbat kupit cu novi penzl od jazavcevog repa sa probranim dlakama. Tu cu trebat pomoc, al vidim da ekipa ima iskustva sa farbanjem pa ce dobro doći. U limun žutu boju bi ih farbao da služe ko mačje oči po noći.

RunnerSukosan:
Prika eto me za mjesec dana u zg onda :glasses9: Najveca zafrkancija su svakako blokovi, ostalo je igra

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju