Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (66/79) > >>

BP:
Imao sam neki komad kvalitetnog aluminija, 14mm debljine. Reko savrseno ce posluzit za flandu i da poveze tj pojaca blokove u tom dijelu.
Ali bio je izglodan kao nosac za vanjsku pumpu ulja na autu i falilo je debljine na jednom dijelu. Zapunio varenjem da dobijem na debljini, kad se izbrusilo i odrezalo ni ne kuzi se da je vareno :)

Flanđa na malom bloku zavarena, te izvana na grubo izbruseno. Moram jos iznutra flandu povarit i sve na finjaka izbrusit.

dario007:
Bome muski posao,svaka ti cast. :icon_thumright:

Imas ideju kako dobiti podudaranje blokova kad se spoje,odnosno kako rijesiti da karter savrseno dihta?

Neki dan sam iscitao temu od pocetka i ono predstavio se kao ono ne znam puno,htio bi znati i krenuo pomalo,kad evo danas najzesci projekt na forumu

BP:

--- Citat: dario007 - 03 Ožujak, 2019, 14:07:40 ---Bome muski posao,svaka ti cast. :icon_thumright:

Imas ideju kako dobiti podudaranje blokova kad se spoje,odnosno kako rijesiti da karter savrseno dihta?

Neki dan sam iscitao temu od pocetka i ono predstavio se kao ono ne znam puno,htio bi znati i krenuo pomalo,kad evo danas najzesci projekt na forumu

--- Kraj citata ---
Strojno, svakako sve prirubnice treba poravnati strojno. Cak i prednju stranu za cilindar jer se lagano izbacila kod tog gornjeg dijela.

Ovakve stvari su moje podrucje, neovisno bio to skuter ili nesto trece. I dalje sam u skuterima zelen, tu se po forumu spominju federi, rolice, federi kuplunga, remenje... Ja nemam pojma sta kako, sta bi mozda trebao pripremiti za stelung i tako... ali zato razjebat blokove i varit po tome mi nije nikakav problem, to ide kak hoces. Haha

Hvala na podršci i pomoci, sad jos kad vidim da si i ti usao u bb vode znam da necu imat problema oko stelunga prijenosa :)

dario007:
Pa i ja sam tu zelen sa BB-om,ali imam iskustva sa 50 i 70cc pa otprilike znam sta i kako raditi za dobiti nesto sta hoces.

Moram jos te tvrdoce federa prouciti i one sheme duzi,kraci.Ostalo mi je vise manje poznato...

kiza-iz-kvarta:
ufff super sto ovo ne čitam natašte, stara mi pravila pileći file + pomfrit za ručak tak da sad možemo opuštenije komentirat  :icon_thumright:
svaka čast na trudu,volji i zalaganju al prije svega na mirnoj ruci prilikom varničenja,iskreno se nadam da ćeš prvi na balkanu isfurat moć tih malo naturpijanih blokova sa adekvatnim usisom i ostalim tuning/fensy dijelima
btw ja imam već godinama u šteku sličnu stvar; blokove 180 matica van (tuned by narx) sa usisom od yamahe rd 350 i prirubnicom, pa ak ima neki tjuner bez zmije u džepu neka me kontaktira na PM i sve se lako dogovorimo :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju