Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
BP:
Neću ga sigurno napamet bušiti :)
Budem ti se javio svakako, ako imaš koji probušeni da istestiram protok u odnosu na moj origigi?
Davno sam naučio (u autima) da dr%anj3 po airboxu i također skidanje airboxa nosi manju snagu. Ali zbog zvuka i placeba ljudi briju da ide jace. U svakom slučaju se mora zadovoljit stihiometrijska vrijednost goriva, malih dizni ima tako da prvo s tim probavam.
Sutra ću bit pametniji, idem po dizne i jos neke dijelove kaj me čekaju. Pa se nadam da će vrijeme poslužiti da odem djir napravit i to malo postelati koliko znam i mogu.
walkay:
Imam airbox tako da mozemo se dogovorit preko viber.
CoK:
Samo da se nadovezem na glavcinu sa 50ccm, ona pase na osovinu od BBa, ali nije u centru felga kao sto je igor rekao...cak pase i na osovinu od beverlya 125 - 300 :)
Felga od SPa puca i zato sto je srce felge na rubu a ne u sredini i krakovi trpe puno vise nego kad bi bili u centru felge.
BP:
Hvala Žolt, budem ti se javio. :)
Za vikend sam raskopao fergazer, temeljito ga ocistio, nastelao po manualu i stavio manju glavnu diznu. 90 umjesto 105. Manje za ler i cok su narucene.
Takoder, imam jednu nedoumicu. U manualu kaze da dizna plovka mora biti 30% veca od glavne dizne. Trenutno je 200. Znaci 100% veca.. To nebi trebalo biti problem, ionako plovak zatvori diznu kad se casica napuni, sta ne?
I uspio sam dobit da gilerica radi i ide dosta dobro. Sada, sa manjom diznom, airboxom i pravilno postelanim plovkom (koji je prije debelo prepunjavao) ide bolje nego prije sa gljivom. Cak mogu reci da sam se ugodno iznenadio kako je povukla na punom gasu. Ali se pojavila rupa na 1/4 gasa, lagani cuk pa krene dobro. Budem vidio dali ce ler dizna to izravnat ili cu se morat sa iglama igrat. Ler je jos uvijek los, ali se bar ne gasi i pali iz prve ko mina. Izgleda da su oni problemi na pocetku bili bas radi plovka. Jer sad je svejedno bogata smjesa ali bar radi.
Te sam ustanovio da vjerojatno ne valja termostat. Kazaljka se nakon krace voznje i rada u leru cca 15 min, jedva pomaknula. Trebala bi se vec dici jelda?
Skinut cu termostat i skuhat ga za provjeru.
Nazalost imam povoda skinut crijeva vode. Naime trebao bi zamijeniti centralni selen. Kad sam kupovao motor vidjelo se da nije novi ali je bio ok. Ali danas sam vidio da je zreo za zamjenu tako da cu to vjerojatno odraditi kroz neko krace vrijeme. Malo sam guglao, navodno ima neka nadogradnja sa kugl lagerima? Veliki selen bi stavio origigi, da bas ne rastura.
luka_vxr180:
kad si vec skida karburator triba si ga ostavit malo u benzini ili octu da se dobro ocisti i odcepi ako je nesto bilo, ali da znas za ubuduce
to ca se tice rupe u gasu ti je do karburatora i steljanja to je i meni bilo, a to za ler jesi proba ler gas namjestit kako treba na vidu?
termpostat svakako provjeri ali da pitan nesto, znan da ti se vozi skuter ali kad vec radis zasto ga ne skines i stavis masinu na stol i sve lijepo sredis i vidis da znas na cemu i kako i ca triba minjat, bilo bi ti puno lakse nego ovako svaku malo neki problem, pratin tvoju temu i vidin da su ti neki problemi svaku malo, ii znan da se ovaj skuter proadava dosta dugo vremena i to ne bas za cijenu za koju inace idu sp-i pa ako imas vremena i para najbolje ti je sad sve sredit da si miran za ljeto i jos dosta tisuca km
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju