Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
igor.sb:
--- Citat: Toni46 - 14 Ožujak, 2018, 20:00:05 ---Danas vidio na youtube-u, lik ima zadnju felgu od novog runnera na bb-u, ak pukne valjalo bi to probat :dontknow:
--- Kraj citata ---
da ali pitanje da li ce felga biti u centru, nece sigurno, bit ce van centra udesno tj prema spuhu
onda se treba pozabaviti glavcinom, nije sam nasarafit i gas
sorry na OT
BP:
Nema veze, nije OT. :)
Ipak se pise o 180, a ja sam zbilja noob u ovom podrucju i svaka info je dobrodosla. A ipak ce oko svega na kraju presuditi moja tvrdoglavost :glasses9:
Jucer sam nabrzaka namontirao airbox da vidim kako se ponasa sa trenutnim diznama, i da bi eventualno danas nabavio dizne i igrao se sa stelanjem. Ali vrijeme nije posluzilo, kisa ne staje a i ducan mi je zatvoren. A jucer sam imao dizne pred sobom na pultu ali nisam pojma imao sta bi uzeo ni sta imam trenutno :)
U meduvremenu sam nasao da je jedan 25 phbl u kitu za fxr dolazio sa M6 82 diznom i M5 45 diznom. To mi je trenutno okvir od kojeg krecem u izboru dizni.
Išao sam jucer uzeti drugi, protocniji filter za airbox. Kad sam vec bio u ducanu usput uzeo i novi zadnji blatobran. Te jos jedan filter kojeg cu odrezati za filter na deklu.
Ove kanale ne razumijem. Mislim da cu to probusiti ali prvo moram saznati sta to je :)
Stanje prije,
Poslije,
Airbox je na kraju skinut jer motor trokira u pm. Na leru sam dobio da radi dosta dobro ali cim sam probao vozit, koma...
Sutra ako bog da ljepseg vremena skinut cu dekl, pregledati osnovno i ocistiti blokove da zadnji kraj izgleda kolko tolko uredno.
RunnerSukosan:
Te dvije rupice su navodno za stisavanje buke, kanali ne vode nigdje
BP:
Ti slijepi kanali stvaraju dosta velike turbulencije u protoku i tlaku zraka. Nesto kao kad je u autu pun gepek stvari (ili neispravna roleta za protok zraka) pa se otvori zadnji prozor i zrak radi bu-bu-bu-bu. Dvije su cijevi i razlicite su duljine te stvaraju dvije frekvencije turbulencija. E sad sta to znaci 2t motoru to ne znam. :)
Za sada cu ovako ostaviti, zraka nebi trebalo faliti
Jedan mali update, raskopao sam danas frgu. 105 glavna, 50 ler dizna. Ali sam na plovku nasao jednu komoru bušnu i usto je krivo bio postelan. Tako da je i to vjerojatno jos jedan od uzroka zasto mi je preljevao i zajebavao me. Plovak sam ispraznio, ocistio, zalijepio i nastelao. Uz motor sam dobio metalnu casicu fergazera koja ima preljevnu cijev, tako da cu i to namontirat. Moram jos vidjet gdje cu spustit crijevo sa te cijevi.
di.ky.73:
Odlican je zasada :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju