Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
Corector:
Povarit ce on i krakove za Oskara :icon_biggrin:
BP:
Pregrizite jezik sto se felge tice! :laughing6:
Ja sam malo kompliciran sto se šljake tice, volim da se sve radi unutar "kuce" pa nabavljam svakakve specijalne alate i aparate. A i potreba cini svoje. Proizvodimo i odrzavamo opremu za benzinske postaje i autocisterne. Jos pogotovo sto vodim malu firmicu i moram imati mogucnost svaki k odraditi, cim nesto ne mozes odradit dode veca firma i uzme ti cijeli posao. Tako da je samo trebalo prebacit aparat i bocu iz radione do doma di kemijam po skuteru i to zavarit. I nikako se nisam nadao da ce tako dobro uspjeti, vario sam ekipi kartere i to je muka ziva za zavarit, izgleda da natapanje u ulju i poroznost materijala cini svoje. A ovo je islo kao da markerom crtam, zesce sam gustao kod varenja :headbang:
I Tomi, nisam se zahvalio na "primjedbi" oko prednje gume. E pa hvala tebi i ostalima na komentarima, zeleni sam u motorima opcenito i zbilja nebi htio zvisit zbog gluposti. Hvala momci, i kako vi pazite na mene tako ja mogu pazit na vasu žeđ tako da se slobodno javite da vas okrijepim :icon_thumright:
dario007:
Gle ako ne izvlacis neke brzinske rekorde po zavojima,bit ce ti dobra prednja.Doduse bolje da su parnjaci,al svi se mi krpamo kak imamo love,pa samo pamet u glavu i ne bude problema.
Ps. Jebeno si ovo povario,svaka cast.
Ako mozes povariti mali tank tipa 0.5L sa 3 izvoda,2 od 4mm i 1 od 8mm onda mozemo sklopiti deal.Ima nas vise koji muku mucimo s preljevanjem phbg-a na powerima i novim runnerima...
RunnerSukosan:
Nece mu bit dobra prednja jer imaju drukciji nagib... Imas osjećaj ko da prednji kraj ide lijevo ,a zadnji desno pri skretanju. Skroz sjebano... Tkd nemoj covjeka bunit :toothy10:
Da npr nemam para bolje uzet set slabijih guma al SET nego zivit na kruhu i vodi da bih kupio jednu bolju, a druga grob.
Meni je uvijek sigurnost prije svega pa nebih nikad stedio na gumama, kocnicama, ovjesu i sl..
Corector:
--- Citat: RunnerSukosan - 11 Lipanj, 2018, 12:53:06 ---Nece mu bit dobra prednja jer imaju drukciji nagib... Imas osjećaj ko da prednji kraj ide lijevo ,a zadnji desno pri skretanju. Skroz sjebano... Tkd nemoj covjeka bunit :toothy10:
--- Kraj citata ---
E bas to se hoce desiti, tak je meni na pezi. Nakon rasparivanja bridzsa i ubacivsnja pirellijam
Ja na gumama ne stedim, niti sam ikada. Stari moj, pa to su samo 2 kotaca, i hocu da bude ko strela ako je moguce vec to postici s gumama. A druga stvar ne zelim flisnuti ni pod koji cijenj, ne zelim se samo natuci, a kamoli da slomim nesto pa se oporavljam, idem doktorima zbog cega, zbog 800kn koje spi*kam na par nebitnih stvari.
Otkako mi je proklizao zadnji kraj na magistrali pri 90kmh, i kad sam se vratio i vidio gdje sam trebao biti zaljepljen, odmah sam se bacio na posao ulaganja u maksimalnu sigurnost. Jebes svercanje, kad tad se odbije od glavu pa te kamate prestignu.
Najgore mi je kad se tjesis, ma necu divljati.... e pa ajde prvo zablokiraj gas na 1/3 pa onda reci necu divljati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju