Tehnički kutak > Garaža

Runner 180 by BP

<< < (34/79) > >>

Tomi_ZG:
Uzeo si samo zadnju gumu?
Dobar recept za ubit se pogotovo na sp-u,osim ak već nemaš istu takvu novu naprijed,jer ak je neka druga s manje gripa isto nebu dobro,pogotovo sa ovakvom zadnjom koja drži ko blesava

BP:
Samo zadnju da, prednja molasica mi je skroz dobro drzala ali zadnja mi je bila li-la.. pa reko neka ostane prednja jer eto nisam imao nekih cimova s njom :)Jel to bas big no-no?  :dontknow: Mislis da bi mogla pustat u zavoju? ili na kocenju?

RunnerSukosan:
Frend ima naprijed molas nazad diablo i uzas se vozi zbog drukcijeg nagiba gume..

Corector:
Ja sam mijesao gume na Elystaru. Dok su bile u paru battlaxice bio je super vozljiv. Sad kako sam iza zamjenio ubijenu Battlaxicu s Evo22, nekako je cudan i usran osjecaj. Ubija dosta gusta.

Gume treba uvijek u paru uzimati. Eventualno ako ides experimentirati , ali trebas dobro znati sto trszis.

Tomi_ZG:

--- Citat: BP - 09 Lipanj, 2018, 13:09:55 ---Samo zadnju da, prednja molasica mi je skroz dobro drzala ali zadnja mi je bila li-la.. pa reko neka ostane prednja jer eto nisam imao nekih cimova s njom :)Jel to bas big no-no?  :dontknow: Mislis da bi mogla pustat u zavoju? ili na kocenju?

--- Kraj citata ---
Nije ni kočenje veliki problem,nego iza imaš puno više gripa,i sad nek se nađeš u nekoj škakljivoj situaciji,zadnji kraj će držat,a prednji popustit,to ti je automatski pad,da je obrnuto još uspiješ ishendlat zadnji kraj ak prednji grize,a ovak ne

Nije čak problem ni kaj je sp,jer i na 50ki vrijede ista pravila,al pošto je sp puno brži šanse da flisneš su puno veće

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju