Tehnički kutak > Garaža
Runner 180 by BP
Toni46:
--- Citat: BP - 07 Lipanj, 2018, 17:56:12 ---Legende Ljubo i Toni riješili getribu. Tako da za vikend vjerojatno vožnja :) fala momci! :)
--- Kraj citata ---
Ajde bacaj se na posao i gas :icon_biggrin:
ljubo46:
--- Citat: BP - 07 Lipanj, 2018, 17:56:12 ---Legende Ljubo i Toni riješili getribu. Tako da za vikend vjerojatno vožnja :) fala momci! :)
--- Kraj citata ---
Hahaha nema na cemu hvala tebi... ;D
Sretno i da si sto prije u pogonu... :icon_thumright:
Bome smo rijeslili i dog getribu expresno :icon_biggrin:
BP:
Nego sta da smo rijesili ekspresno, uredno si mi poslikao, cijena odgovarajuca, i odmah uzimam, nemam sta razmisljat. :icon_thumright:
Pao je i mali updejt sto se pi*darijica tice.. jos neke sitnice da rijesim i onda je to-to do zime! Naravno ako ne krepa nesto :laughing6: :laughing6:
Skupilo se na kraju nesto dijelova za getribu ibera i uzeo sve nove lagere i ljepilo ako cu mijenjat sekundar ali na kraju ubacio komplet od Ljube :)
Pa da se malo poradi i na kocnicama. Za prednji kraj je za pocetak dosla celjust sa adapterom i novi lajtung. Disk ce doc na red kad ovog ubijem..
Uzeo sam i lajtung za zadnji kraj ali je dosao krivi tako da cu njega prodavat i za vrhunsku cijenu narucio jos jedan ali ovaj put nadam se pravi
Prije:
Poslije:
Set dijelova za 13"
K80 jos vruca da pece za ruke :frajer:
Malossi prirubnica sa drugacijim kutom tako da PHBL 25 stoji pravilnije i ne smeta za blatobran. I novi sarafi zadnjeg fara, koji su mi prezakon, tako su peglica i ritmo nekad imali :)
Stigla sajla brzinomjera koja je vec neko vrijeme puknuta. Polini evolution gripovi, nisam znao sta da uzmem, htio sam te silikonske mekane a sve su neke ruzne. I ove su ruzne, ali najmanje ruzne. I ebay set sarafa za plastike, bas me zanima kolko dugo ce bit crni :icon_biggrin:
Jucer nisam stigao do kraja zatvorit getribu, moram se jos poigrat sa podloskama da to sve bude fino u centru i sa prihvatljivim luftom. Za vikend ide ta getriba i ako stignem zavarit usice za zadnju celjust pa da se to sve lagano privede kraju. Jedva cekam to zavrsit da se konacno provozam :sad1:
firkefica:
kolko te talijan ozenio za adapter celjusti?
BP:
60e sa postarinom. Vrijedi te novce, da sam išao radit adapter možda bi 50kn jeftinije prosao a ubio bi jos vremena i goriva.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju