Tehnički kutak > Garaža

Iks 9 5x100

<< < (6/24) > >>

ivano_007:
Krajem mjeseca ću sve riješit, trenutno sam u fazi nabavka dijelova :headbang:

Svako 200-300-400km mi se otpusti matica zadnjeg kotača, iako postoji onaj osigurač na matici, svejedno planiram ovo sad odradit. Po mom mišljenju je otišla glavčina... Skinuta je matica dok sam snimao video, al svejedno je disbalans prevelik kad tresem rukom :dontknow:

Drugi problem je ova šelna na auspuhu, uvjeren sam da nedostaje neki prsten il nešto ovdje, nije mi baš normalno da je neko ovoliko zategao šelnu, a da i dalje možeš bez problema rukom izvući lonac auspuha. Možda čak i pušta malo na tom spoju, možda se zato čuju detonacije. Al riješit ćemo.

Jel neko zna šta dođe između lonca auspuha i ove zaštite (oplate)? Ako se samo navida vijak s podloškom, oplata se stisne skroz uz auspuh, ja sam do sada uvijek stavljao neke gumene podloške između, al bi se one, jelte, rastopile s vrimena na vrime. Pa ispočetka. Jel neko zna šta dođe između?

ajlavsrku:
Al neide ona nzn ocu dobro rec,vatrostalna vuna il kako vec kad je limena zastita?
A izmedju grane i lonca bi tribala bit grafitna brtva,ja kad san skida spuh na vxu jedva san iscupa lonac kako je na knap i kako je stiskla bila..

ivano_007:
Misliš između lonca i ove oplate da ide vatrostalna vuna?

Gledajući manual, postoji nešto između lonca i oplate, možda je čak to ta vuna. Al idu još nekakvi "čepići" da drže oplatu na distanci, sad nezz jesu to podloške željezne, gumene il nešto treće :dontknow:

A šta s tiče ove grafitne brtve, nema meni nikakve brtve. Samo ubodem jednu u drugo i lagano se može izvuć i sve.

EDIT: Baj d vej, ako misliš na ovakvu nekakvu grafitnu brtvu, imam je, al toliko se stanjila da je kao i da je nema

ajlavsrku:
A tribalo bi bit,pa ja sam je na sru 50 ccm ima
A po nekoj logici neide gumena ipak je to puno grije
https://s18.postimg.cc/rq30lkfo9/Screenshot_20180413-143719.png evo ti brtva koja ide,meni stoji na ulazu lonca i samo nataknen na granu i kad stisne selna to je kamen haha

ivano_007:
A meni se toliko brtva izlizala da i kad stisneš šelnu do kraja, da ne vata baš. 100kn, nije puno.

Nemam master ključ, a ovaj mi je cili izlizan, otić ću do Pele da mi napravi novi, mislim da uzima 200injak kn za izradu kodiranog ključa :dontknow:

EDIT: gleda sam malo, na lonac dođe gumena distanca, pa metalna distanca, pa vatrostalna vuna i onda se na kraju stavi oklop i zavida :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju