Tehnički kutak > Garaža

Iks 9 5x100

<< < (4/24) > >>

Tomi_ZG:

--- Citat: ivano_007 - 02 Ožujak, 2018, 10:53:57 ---jcosta oko 2ipo soma. Uglavnom ako naletiš na polini vario od 5 stoja, znaš ko je siguran kupac... :frajer:

--- Kraj citata ---
Kakve svrhe davat tolike pare,novi polini se nađe za 1400kn,čak i manje,a za 500kn nebitno jel polini ili malossi,oba su dobra

A ovo za gume,ja ne znam kak si se ti vozio s tim plastikama,ja ne bi mogao vozit runnera sa 9 godina starim gumama a kamoli nekaj od 500ccm

ivano_007:
Ako nađem polovni vario do 100 eura uzea bi ga, čita sam da se dobije dosta s variomatom, iako sam skuter ima snage i previše. Zato mi i nije must have nabavit variomat, ja ionako ne prelazim 120km/h nikad, a i nisam divlji s gasom na startu :dontknow:

A ja sam dobio skuter tek sredinom prošlog ljeta pod svoje (brat ga vozio zadnjih godina) i kako sam radia na jahti, tako nit sam imao vremena za minjat gume, nit sam puno kilometara napravio s njim... Al znam da ih moram minjat. Dunlop Scootsmart najvjerovatnije.

steeef:
pa sa variomatom najvise i dobijes u tom podrucju od 0 do 100 di je najtromiji  :icon_biggrin:

ivano_007:
Znam sve, velim ti, ako naiđeš na polovni vario za 500 kubika, po cijeni od 500kn, javi :toothy12:

Vila mi je trenutno primarnija. A ništa, naručujem lagano sva ulja i dijelove, kroz 10ak dana bi treba imat većinu toga

steeef:
to kaj ti trwzis i po toj cijenu nasel budes nikad haha

trebas i semeringe mjenjat na vilici,vidis da pisaju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju