Tehnički kutak > Styling skutera

gianelli revers na keeway fac-t

<< < (14/19) > >>

R@kija:

--- Citat: fac-t50 - 19 Listopad, 2008, 10:21:33 ---
--- Citat: rakitje00 - 18 Listopad, 2008, 23:40:05 ---ma uzet cu primar pa ak nebu dobro prodam ga:
malossi primar
aerox sekundar
malossi multivar--sad koje role,oko 4-4,5g a???
i federe kuplunga cu uzet
dell 17.5
i mozda zx
koje role da uzmem,4,1 ili 4,4g ili oboje pa ustelam...

jel pase cilindar od neosa ili joga na keeway,i od kojeg jos pase...

--- Kraj citata ---
pa zasto sad kupujes zx kad si imo revers

--- Kraj citata ---
ma ne kupujem ga,napiso sam mozda zx,uzet cu ak nadem kojeg povoljno,do 400-500kn,ak nadem nadem ak ne vozit cu na seriskom...

animatrix:
da se nadovezem, imam lunu, vjerujem da dijele iste motore. kad sam skidao auspuh primjetio sam da ispusni kanal na motoru je kao zacepljen... i sami znate koliki je promjer ispusne grane, a kanal je upola, jedva kaziprst stane...

R@kija:
jel pase zx sa aprilie sr50 2002,karb verzija na minareli

cvele60:

--- Citat: Crazy Kuree - 19 Listopad, 2008, 02:58:30 ---
--- Citat: cvele60 - 19 Listopad, 2008, 00:46:47 ---rolnice od 5-5.5 uz multivar+belu centr.
pasu cilindri od minarelija AC- al ne pasu klipovi-10mm bolcni kod njih a keewaj-12mm :sad3:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: sama izrada kewey kita seriskog je banana teška cilindar je duplo gore obrađen već u minarelli mašine ima ispuh uži i onaj kanal u sredi koji unutra u klip tera smjesu je duplo uži a taj klip je od tomosa ja bi reko jer nema prozore... blokadu na cdi nema dok ga tera na 9000+ nemojte pričat gluposti a neos ko neos ide 85 seriski kad je sve tip top stanje inače ide 80. kewey je teško smeće u kvaliteti izrade dijelova zato i ne ide ništa bolje kad se zamjeni auspuh, treba ti kit neki karb. i variomat tek onda bi osjetio nešta kad promjeniš auspuh i kewey se ne može usporedit ni u kojem pogledu s minarelli mašinom morini ili pezo

--- Kraj citata ---
E pa i ja to pricam-bez 70cc tesko da moze da se napravi normalan kinez :icon_biggrin:
Bezveze je stavljati tuning delove bez zamene termo grupe :sad3:

Crazy Kuree:
cilindar paše 100% ja sam stavljo i gledo, blok je normalno napravljen što se tiče usisa... samo klip kaki od 50 eura i cilindar od minarellija iće to ko bog tj dosta bolje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju