Tehnički kutak > Styling skutera

gianelli revers na keeway fac-t

<< < (2/19) > >>

sanatorium:
pa skini spuh i vidi dali ima on blokade

SlowRider:

--- Citat: fac-t50 - 13 Listopad, 2008, 19:14:27 ---razvija 9500-9800 i stvarno ne razumijem kako nisam nista dobio sa spuhom

--- Kraj citata ---

Imas okretaje za barem 70km/h po satu, ovo je jako zalosno jer postoje svi uvjeti za normalnu brzinu... razumio bi da ima kratku getribu, ali to je kao krepano u startu...

ichko:
Kolko po tvom nicku vidim vozis keeway f-act,a na njemu neces s nicim dobiti tok ne skines elektronsku blokadu,tj blokadu na cdi-ju,a skida se zamjenom samog "uredjaja",sad ne zanm odakle si i gdje bi ga mogao nabaviti,a kod nas CDI bez kosta oko 25-30 eura..... usput popuni profil,sta vozis,odakle si i slicno da bi se lakse raspoznavali na forumu

Iwo SR Tuono:

--- Citat: sanatorium - 13 Listopad, 2008, 19:50:10 ---pa skini spuh i vidi dali ima on blokade

--- Kraj citata ---
meni na spuhu naljepnica da ima blokade i piše da ako skinem blokadu da će skueter dobit enormno povećanje snage i da će bit ilegalan za vožnju po cesti pa sam ja pustio blokade, hahahahha

not

ovako, taj keeway kao i svi ti skuteri imaju blokadu elektronsku pa prema tome zamjeni cdi pa onda dalje, a i provjeri još jednom za blokade u spuhu, jer koliko znam ima auspuha sa blokadom u koljenu ali i prigušivaču (ja mislim da yasuni ima u prigušivaču)

fac-t50:
svak mi je reko da ovaj spuh nema blokada i procito sam to na netu takodjer. moze li se taj cdi narucit ili cu morat trazit po forumu? motor mi je iso 70 kad je bio serijski auspuh i rolice, sad ide isto sa reversom novim rolama i federima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju