Tehnički kutak > Styling skutera
gianelli revers na keeway fac-t
cvele60:
http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=80&Modello=MO/DEHU50&Famiglia=0&CodArt=5111151
tomof10:
pa o kakvom prenosu vi pricate ljudi???????? pa zar nije isti prenos u ovoga kineza kao u yamahe neos?????? pa znate li vi kako ide neos sa auspuhom samo?????? daj molim te nemoj te prosipat gluposti.I nagovarat djecu da diraju u getribe a aveze nemaju niti su ista do sada mjenjali i spalili iti jedan kit da bi nesto znali.....hrovje reko sam ti namontiraj si multivar onaj i dobrit ces jos na brzini..to za cdi ne znam ali mozemo provjeriti stavit cemo sve sa malagutia i vidit da se uvjerimo....i da ne bi doslo do zabune ja samo pisem s ovoga nicka i za neke koji ce me vjerovatno kritizirat i moj odgovor ja sam sa ss i sastavio sam pun racku motora i pitaj te haca za savjet jer je on daleko najbolji u tome...al mislim da sam i ja dosta preciziro...tj.problem je sa strujom i varomatom to cemo sutra vidit i problem rjesen!!! ekipa uzivaj te.pozz MARA
Hrga:
--- Citat: tomof10 - 17 Listopad, 2008, 23:49:06 ---pa o kakvom prenosu vi pricate ljudi???????? pa zar nije isti prenos u ovoga kineza kao u yamahe neos?????? pa znate li vi kako ide neos sa auspuhom samo?????? daj molim te nemoj te prosipat gluposti.I nagovarat djecu da diraju u getribe a aveze nemaju niti su ista do sada mjenjali i spalili iti jedan kit da bi nesto znali.....hrovje reko sam ti namontiraj si multivar onaj i dobrit ces jos na brzini..to za cdi ne znam ali mozemo provjeriti stavit cemo sve sa malagutia i vidit da se uvjerimo....i da ne bi doslo do zabune ja samo pisem s ovoga nicka i za neke koji ce me vjerovatno kritizirat i moj odgovor ja sam sa ss i sastavio sam pun racku motora i pitaj te haca za savjet jer je on daleko najbolji u tome...al mislim da sam i ja dosta preciziro...tj.problem je sa strujom i varomatom to cemo sutra vidit i problem rjesen!!! ekipa uzivaj te.pozz MARA
--- Kraj citata ---
opet si pio :laughing6: :laughing6: :laughing6:
R@kija:
--- Citat: cvele60 - 17 Listopad, 2008, 18:17:50 ---http://www.malossi.com/Catalogo/Cata_Main.asp?Marca=80&Modello=MO/DEHU50&Famiglia=0&CodArt=5111151
--- Kraj citata ---
e cvele bi trebalo mjenjat centralni,ili samo federe,ti si federe kupovo bas za keeway ili za neki drugi motor a pase...mislim uzet centralni samo neznam koji...od metrakita,ima od 15% i 22% tvrdi,koji bi bilo bolje uzet ako opce treba...
ichko:
--- Citat: tomof10 - 17 Listopad, 2008, 23:49:06 ---pa o kakvom prenosu vi pricate ljudi???????? pa zar nije isti prenos u ovoga kineza kao u yamahe neos?????? pa znate li vi kako ide neos sa auspuhom samo?????? daj molim te nemoj te prosipat gluposti.I nagovarat djecu da diraju u getribe a aveze nemaju niti su ista do sada mjenjali i spalili iti jedan kit da bi nesto znali.....hrovje reko sam ti namontiraj si multivar onaj i dobrit ces jos na brzini..to za cdi ne znam ali mozemo provjeriti stavit cemo sve sa malagutia i vidit da se uvjerimo....i da ne bi doslo do zabune ja samo pisem s ovoga nicka i za neke koji ce me vjerovatno kritizirat i moj odgovor ja sam sa ss i sastavio sam pun racku motora i pitaj te haca za savjet jer je on daleko najbolji u tome...al mislim da sam i ja dosta preciziro...tj.problem je sa strujom i varomatom to cemo sutra vidit i problem rjesen!!! ekipa uzivaj te.pozz MARA
--- Kraj citata ---
Ajde ne prdi kad neznas,kod keneza ima milion blokada,a bez cdi-ja nema price o nekim brzinama...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju